Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Arhiva - doar pentru citit
Moderatorul forumului: sabau  
Forum » Turbina Gravitationala » Excentricitate permanenta este un fenomen fizic artificial » Exce-permanenta in interiorul si exteriorul unui cerc (Exce-permanenta in interiorul si exteriorul unui cerc)
Exce-permanenta in interiorul si exteriorul unui cerc
sabauData: Luni, 2014-08-25, 10:40 AM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Excentricitatea permanenta si entitatile excentricitatii permanente sunt realizate artificial de grupuri cu forte neconservative (grupuri de parghii de ordin zero), acesta afirmatie este dovedita in Legea excentricitatii permanente cu linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....te.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structu....ta.html
 
georgeData: Miercuri, 2014-08-27, 11:09 AM | Mesaj # 2
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 56
Status: Offline
Daca exista entitati ale excentricitatii permanente, cum sunt realizate artificial? ... 
Cu niste manivele?
O alta prostie a lui ...
 
sabauData: Vineri, 2014-08-29, 10:37 AM | Mesaj # 3
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Daca vrei, cu adevarat, sa stii cum se realizeaza artificial citeste linkurile redactate la aceasta tema.

Dle george,
cine nu poate dovedii o PROSTIE, este cu adevarat PROST cu sau fara licenta, sau un papagal licentiat.

Referitor la manivele, au fost mai multi utilizatori si la alte forumuri cu afirmatii infantile ...

Citez numai un exemplu de denigrare postata si pe forum:  http://ecosapiens.ro/forum....t-53356 /Fragmente create de: dr. ing. 0dragos:
“… “Domnule Ioan! Nivelul meu de inteligenta si de pregatire tehnica ma plaseaza cu siguranta intr-un top al celor mai avizati 1% oameni din Romania (probabil si din lume) care ar putea sa decida daca "inventia" dv. functioneaza sau nu …”“…Cu dl. Ioan nu se poate discuta, eu de exemplu sunt doctor-inginer absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica din UPB.
Presupun ca dl. Ioan sufera de vreo afectiune psihica sau neurologica care il impiedica sa reactioneze normal….
”“… OK: ineptia/prostia/eroarea vine din proasta ta cunoastere a notiunilor pe care le utilizezi.
Tu nu ai grup de parghii ci grup de manivele. Alea nu sunt parghii ci manivele. N-am ce calcule sa analizez aici. Eroarea este atat de flagranta incat nu are rost. Orice imbecil de ajutor de strungar observa asta.

”Raspuns ioan:
Dle dr. ing. 0dragos,
ineptia/prostia/eroarea este in capul dvs deoarece:

-un grup de manivele cu acelasi punct de sprijin conf. inventiei, fig. 1 si fig. N/2, ar fi INFERIOR oricarui *Perpetuum mobile*, cunoscut pana in PREZENT.

Diferenta dintre grupul de manivele si *Perpetuum mobile autoalimentat* este CEL PUTIN ca dintre *PAMANT si orice stea care este la o distanta de ani-lumina (de Terra)*, pentru ca:

-grupul de manivele cu acelasi punct de sprijin conf. inventiei, fig. 1 si fig. N/2 trebuie sa aiba 16 manivele.

-cele 16 manivele fi-vor conf. inventie 8 manivele in cadranele 1 si 2 iar celelalte 8 in cadranele 3 si 4 in sens trigonometric.

-cele 16 manivele fi-vor in echilibru dinamic determinat de doua grupuri de forte opuse care se desfasoara cu aceeasi intensitate in toate cele 4 cadrane in sens trigonometric.

-in concluzie cele 16 forte fi-vor intr-un sistem inchis, in toate cadranele I, II, III si IV in sens trigonometric, si nu are nicio excentricitate.

-deci am DEMONSTRAT faptul ca nu intelegeti inventia si nu sunteti capabil sa realizati nici la nivel de IDEE o COMPARATIE corecta intre *perpetuum mobile*, cunoscute pana in anul 2013 si *Perpetuum mobile autoalimentat

*Dle dr. ing. 0dragos,
inventatorul a realizat si calcule ESTIMATIVE cu formula parghiei cu brat scurt la un grup cu 8 parghii de ordin 1 care sunt accesibile si pseudo-specialistilor aidoma dvs.

Inventatorul a solicitat sa se realizeze, de fiecare DENIGRATOR, calcule la grupul celor 8 parghii cu brat scurt pentru a constata faptul ca cele 8 parghii cu brat SCURT nu produc pierderi.

Daca cele 8 parghii cu brat scurt nu produc pierderi se CONSTATA faptul ca nici cele 8 parghii de ordin 0 nu au pierderile afirmate de DENIGRATORI, inclusiv de dvs.

Pana in prezent nu ati facut comentarii, adecvate inventiei, la grupul celor 8 parghii cu brat scurt ..."
 
georgeData: Vineri, 2014-10-03, 4:42 PM | Mesaj # 4
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 56
Status: Offline
Aveti dreptate grupurile cu forte neconservative nu sunt niste manivele.
Intrebari:
1 –Grupurile celor 8 parghii cu brat scurt, sunt sau nu forte neconservative?
2 –La grupurile parghiilor cu brat scurt, cat de scurt poate fi bratul?
3 –Cate parghii poate avea grupul parghiilor cu brat scurt?


Mesajul a fost editat de către george - Vineri, 2014-10-03, 4:46 PM
 
sabauData: Luni, 2014-10-06, 4:09 PM | Mesaj # 5
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Raspunsul la intrebarea nr. 1
–Grupurile celor 8 parghii cu brat scurt, sunt sau nu forte neconservative?

Grupurile celor 8 parghii cu brat scurt sunt forte neconservative.

Citez un fragment de la pagina nr. 55 din lucrarea cu titlul Functionarea turbinei link 
 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functio....te.html 

“… Conf. inventie putem realiza la cele 8 parghii si brat scurt, deoarece facem legatura dintre greutati cu o tija mai lunga (oricat se doreste), pentru ca: sistemul semihibrid al celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative) este DESCHIS si permite realizarea parghiilor cu orice brat scurt se doreste.

Daca se realizeaza cele 8 parghii cu brat scurt sistemul ramane DESCHIS, dar are castigul de energie (lucru mecanic) cu mult mai mic.”
 
sabauData: Luni, 2014-10-06, 4:15 PM | Mesaj # 6
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Raspunsulla intrebarea nr. 2
–la grupurile parghiilor cu brat scurt, cat de scurt poate fi bratul?

La grupurile parghiilor cu brat scurt se poate realiza orice lungime se doreste deoarece: facem legatura dintre greutati cu o tija mai lunga (oricat se doreste de lunga sau scurta), pentru ca: sistemul semihibrid al celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative) este DESCHIS si permite realizarea parghiilor cu orice brat scurt se doreste conf. inventie.

Bratul cel mai scurt care se poate realiza conf. inventie este intre ~0,03 m si ~0,01 m.

Citez un fragment de la pagina nr. 3 din lucrarea cu titlul Descriere.ro link  
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descrie....ro.html

“… Procedeul de utilizarea forţei de gravitaţie, conf. fig. 1, demostrează felul în care trebuie să fie manipulate cele 16 greutăţi în interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 pârghii de ordin 0, sau conf. fig. 2/A modul  în care trebuie să fie manipulate cele 8 minilocomotive (puncte materiale) pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 pârghii de ordin 0, care rotesc ansamblul.

Cele 8 pârghii de ordin 0 sau jumătatile de pârghie, conf. fig. 1 si fig. 2, este un cheson la care una greutate este pe circumferinţă simbolizând braţul lung al pârghiei egal cu raza ansamblului, a doua e-n centrul ansamblului gravitaţional c-o toleranţă de plus-minus 30mm simbolizând braţul scurt al pârghiei.

Toleranţa de plus-minus 30mm (0,03m) a fost demonstrata cu un proiect preliminar anexat la CBI nr. 00670 din 11.06.1999. Proiectul preliminar are circa 50 de pagini si a dovedit faptul ca inventia se poate realiza, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2
…”
 
sabauData: Luni, 2014-10-06, 4:47 PM | Mesaj # 7
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Raspunsulla intrebarea nr. 3

–Grupul parghiilor cu brat scurt, cate parghii poate avea?

Grupul parghiilor cu brat scurt aidoma grupurilor cu parghii de ordin 0 poate avea cate parghii doreste beneficiarul.

Inventatorul recomanda numai 8 parghii (8 chesoane). Detalii la fragmentul citat mai jos.

Citez un fragment de la pagina nr. 6 din lucrarea cu titlul Descriere.ro link  
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descrie....ro.html 

“… Fig. 1, reprezentarea excentricitatii permanente, realizata de punctele materiale de pe circumferinta. Fig. 2, reprezentarea unei soluţii constructive ale turbinei gravitaţionale care are în componenţă: 4 chesoane, 8 profile pentru rigidizarea chesoanelor, 2 tamburi cu rol de arbore, 8 greutăţi egale, 4 tije pentru asamblarea greutăţilor având lungimea de circa 0,3 din lungimea chesonului, 4 motoare, 4 reductoare, 8 limitatoare de cursă, 8 blocuri cu role, 8 tamburi dimensionaţi astfel încât să permită o înfăşurare a cablului, 8 capace de vizitare, eclise, rigidizări etc.

Chesoanele 2 sunt dimensionate astfel încât să nu fie nevoie de rigidizări interioare. Turbina gravitaţională poate avea cel puţin 3 chesoane şi cel mult 12 chesoane, iventatorul recomandă turbina gravitaţională cu 8 chesoane, în fig.2, avem o
turbină cu 4 chesoane doar pentru a fi înţeleasă mai uşor.

Chesoanele au lungime şi formă geometrică diversă. Turbina se realizează prin sudarea celor patru chesoane 2, între ele, iar la extremităţi se sudează 2 tamburi 15, cu rol de arbore conf. secţiunii A-A.

Mecanismele de ridicat 16, realizează excentricitatea centrului de greutate al ansablului turbină, în tot timpul numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, deplasând  greutăţile 3, în interiorul chesoanelor 2, cu consum de energie electrică, între o poziţie centrală, respectiv centrul de greutate al greutăti 3, care este în centrul ansamblului turbină grevitaţională şi o poziţie periferică extremă.

Datorită forţei de gravitaţie turbina se roteşte producând energie mecanică necesară multiplicatorului de turaţie şi generatoarelor pentru a produce energie electrică.

Menţinerea turaţiei optime se realizează frânând turbina prin deplasarea greutăţilor, comandate de sistemul de comandă şi control automat 26, conform unei proceduri clasice. Alimentarea cu curent electric se realizează printr-o procedură clasică de la o sursă de energie 10.

Pentru susţinerea turbinei gravitaţionale se vor folosi lagăre autoreglabile 14, sau semilagăre cu rulmenţi …”
 
tudorData: Miercuri, 2014-10-15, 5:01 PM | Mesaj # 8
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
salut! 

se poate sti cata energie consuma ansamblul gravitational?
 
sabauData: Sâmbătă, 2014-10-18, 6:04 PM | Mesaj # 9
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Raspunsul la intrebarea dvs il gasiti in lucrarea cu titlul Demonstratie  grafica la pag nr. 26 si 27, link: 
 http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html   

Citez 3 fragmente de la pag nr. 26 si 27. 
“… Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2 …” 

“… In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedata de cele 8 greutati, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J …” 

“… Energia cedata de cele 7 greutati, indiferent devaloarea ei, la faza a doua conf. inventiei si fig. 1, este INCLUSA in energia 
cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie si fig. N/2. Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1. 

Se face diferenta si rezulta: 3605616J – 823200J =2782416J castig continuu GRATUIT deoarece la toate turbinele gravitationale in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului DESCHIS de parghii, din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf. inventie. 

Deci castigul gratuit de lucru mecanic este~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu, conf. inventie. Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice (castig gratuit). 

Puterea utila = Lucru mecanic/timp = 2700000J/1s =2700000W = 2700 KW = 2700 KWh  = ~2.7MWh. 

24(ore)*30(de zile)= 720 de ore. 

Daca turbina gravitationala functioneaza numai 30 dezile avem: 2.7MWh *720 de ore = ~1900MW 

Daca turbina functioneaza un an, avem: 365*24=8760de ore; 2.7MWh*8760 de ore = ~23600MW 

Un castig GRATUIT de 8760 de ori mai mare, numai intr-un  an, deoarece forta de gravitatie roteste turbina si realizeaza castigul de energie ELECTRICA conf. inventie  …”
 
tudorData: Luni, 2014-10-20, 12:32 PM | Mesaj # 10
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau ()
Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2=5.25), conf. inventie si fig. 1.
 
se poate explica de ce folositi formula lucrului mecanic desi greutatile nu se ridica pe verticala?
 
sabauData: Marţi, 2014-10-21, 5:13 PM | Mesaj # 11
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Dle tudor
Citez din lucrarea cu titlul lucrul mecanic multiplu de la pagina nr. 1, link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%2....lu.html

Este cunoscut că (L=mgh): ``lucrul mecanic al greutăţii este independentde drumul parcurs de punctul material şi de legea mişcării acestuia şi este egal cu produsul greutăţii prin diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală a punctului material``

Conf. definitie nu conteaza daca se ridica vertical sau nu cele doua greutati.

Conf. inventie cele doua greutati se ridica VERTICAL si aproape vertical, citez din lucrarea cu titlul Demonstratie  grafica la pag nr. 4 link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

“… Redactez mai jos doua posibilitati:
1 – conf. fig. 1, la faza a DOUA, in intervalul de 25%, 50% sau cel mult 75% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati, sunt numai si numai 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie, numai in acel moment (mentionat mai sus) inaltimea celor 7 greutati este mai mica decat a celor doua greutati care se ridica VERTICAL (teoretic, virtual etc), din punctual C, pe secmentul de dreapta CC’, de la altitudinea minima, de pe circumferinta conf. fig. 1.

Acest moment este aleatoriu si numai dupa foarte multe cicluri se poate teoretic repeta. Diferenta dintre inaltimile diferite este nesemnificativa si irelevanta pentru calcule ESTIMATIVE.


2 – conf. fig. N/2, la PRIMA faza, in intervalul de 75%, 50% sau cel putin 25% dintr-unCICLU in care coboara cele 8 greutati odata cu turbina conf. inventie si fig. N/2, este un moment cand greutatea de la altitudinea minima, de pe circumferinta, se afla aproape in punctual C, langa secmentul de dreapta CC’, si numai in acel moment inaltimea celor 8 greutati de pe circumferinta care cedeaza energie este relativ egala cu inaltimea celor doua greutati care urmeaza sa se ridice, conf. inv. si fig. 1.

Conform celor redactate mai susinaltimea celor 8 greutati de pe circumferinta care cedeaza energie, conf. fig. N/2 este relativ egala cu inaltimea celor doua greutati care urmeaza sa se ridice, acest moment este aleatoriu si numai dupa mai multe cicluri se repeta, diferenta dintre inaltimi este nesemnificativa si irelevanta pentru calcule ESTIMATIVE.

In concluzie un CICLU complet are 2 intervale diferite (cu doua faze distincte) si indifferent de unde se ridica cele doua greutati, la faza a doua, inainte de-a ajunge chesonul in punctul A sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul C, intervalul de timp precizat in proiect se respecta cu strictete, indiferent de diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală la cele 7 inaltimi, deoarece in ciclul cu nr. 8 in intervalul mentionat se ridica greutatea G8’ in centrul turbinei, conf. inv. si fig. 1, datorita unei entropii controlate conf. inventie …”

Din cele mentionate mai sus rezultafaptul ca deplasarea celor doua greutati esteaproape pe verticala.
 
tudorData: Miercuri, 2014-10-22, 1:08 PM | Mesaj # 12
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau ()
Este cunoscut că (L=mgh): ``lucrul mecanic al greutăţii este independentde drumul parcurs de punctul material şi de legea mişcării acestuia şi este egal cu produsul greutăţii prin diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală a punctului material``  Conf. definitie nu conteaza daca se ridica vertical sau nu cele doua greutati.
  
spune in definitie daca e valabila doar la urcare? 
se aplica la fel si la coborare ?
 
sabauData: Joi, 2014-10-23, 0:32 AM | Mesaj # 13
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Dle tudor  

Formula lucrului mecanic (L=mgh) se aplica conf. definitie la fel, atat la coborare cat si la urcare.
 
sabauData: Sâmbătă, 2014-10-25, 10:20 PM | Mesaj # 14
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citez cateva fragmente din prefata lucrarii cu titlul turbina gravitationala mixta link  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html  
Calculele se realizeaza la fiecare grautate conf. formula L=mgh cu parametrii (impusi de inventator): m=8000kg; h=10.5m; h’=5.74875m; h”=5.25m etc (si cu alte inaltimi derivate din h=10.5m).  
Calculele privind inaltimea medie a celor 8 greutatide pe circumferinta conf. inv. si fig. N/2: greutatea G1 de pe circumferinta din punctual C’ in cadere libera are o inaltime de 10.5m; greutatea G2 are o inaltime de ~9.19m; G3 are o inaltime de ~7.88m; G4 are o inaltime de ~6.57m; G5 are o inaltime de ~5.26m; G6 are o inaltime de ~3.95m; G7 are o inaltime de ~2.64m; G8 are o inaltime de zero metri fiind la altitudinea minima a turbinei. Se aduna si rezulta: 10.5m +  ~9.19m + ~7.88m + ~6.57m + ~5.26m + ~3.95m + ~2.64m = 45.99. 45.99m/8=5.74875m (inaltimea medie a celor 8 greutati in cadere libera). Adunate toate inaltimile si impartite la 8 rezulta o inaltime medie de 5.74875m.  
ATENTIE!  
Exemplu elementar se refera la 8 greutati egale care sunt plasate fiecare conf. fig. N/2. Imaginati-va un tambur fix (fixat pe pamant, pe suporti cu cel putin un metru inaltime) cu diametrul exterior de 10.5m, si cu greutatile plasate pe circumferinta conf. fig. N/2. Acest exemplu este special redactat ptr unii pseudo-specialisti care sustine faptul ca greutatile de la prima proba trec si in cadranele 3 si 2 cu consum de energie.  
Cele 8 greutati fi-vor blocate conf. fig. N/2, cu posibilitatea de-a fi deblocate pe rand sau toate greutatile deodata (ptr calcule cu formula lucrului mecanic). Greutatile deblocate de pe tambur, in cadere libera raman la altitudinea minima a cadranelor 1 si 4. Dvs calculati fiecare greutate care se deblocheaza cu inaltimea corespunzatoare fig. N/2. Calculele cu formula L=mgh si inaltimile conf. fig.N/2, cu parametrii: una greutate are m=8000kg (8000(kg)*8 = 64000kg); h=10.5; h’=5.74875m; h”=5.25m etc (si cu alte inaltimi derivate din h=10.5m).  
Greutatea G1 de pe circumferinta din punctual C’ in cadere libera are o inaltime de 10.5m, si rezulta: 8000(kg)*10.5(m)*9.8 = 823200J; Greutatea G2 are h ~9.19m = 720496J; G3 are h ~7.88m = 617792J; G4 are h ~6.57m = 515088J; G5 are h ~5.26m = 391974J; G6 are h ~3.95m = 309680J; G7 are h ~2.64m = 206976J; G8 este la zero metri la altitudinea minima si se va ridica vertical la inaltime de 10.5m, si rezulta: – 823200J. 823200J + 720496J + 617792J + 515088J + 391974J + 309680J + 206976 = 3585206J; L = 3585206J.  
Energia cedata de cele 8 greutati (8 forte neconservative) in cadere libera de la inaltimile corespunzatoare figurii N/2, este de: 8000(kg)*5.7(m)*8(buc)*9.81 = ~3585206J. Se face diferenta intre greutatile in cadere libera si greutatea care se ridica 10.5 m, si rezulta: 3585206J – 823200 = ~2762000J.  
Conf calcule cu formulalucrului mecanic avem 2762000J castig GRATUIT la acest exemplu, conf. legii  
conservarii energiei, energia de 2762000J se poate transforma in energie electrica numai daca se descopera un mecanism, ansamblu, turbina, dispozitiv etc., care sa poata realiza mentinerea permanentata in cadranele 1 si 4 a celor 8 greutati, conf. fig. N/2, prin ridicarea unei singure greutati de pe circumferinta, aidoma cum se procedeaza la inventia mileniului III.
  
La acel mecanism, ansamblu, turbina, dispozitiv etc., toate cele 8 greutati se vor ridica pe circumferinta numai o singura data inaintea functionarii turbinei gravitationale, conf. fig. N/2. La acel mecanism, ansamblu, turbina, dispozitiv etc., in timpul functionarii la fiecare ciclu sa se ridice numai si numai o singura greutate, conf. fig. N/2.  
Energia consumata pentru ridicarea unei greutati inspre punctual C’, conf. fig N/2 este de 823200J. La acel mecanism, ansamblu, turbina, dispozitiv etc., in timpul functionarii la fiecare ciclu coboara pe circumferinta cel putin 7 greutatii la faza a doua conf. fig. 1 si 8 greutati la prima faza conf. fig. N/2.
 
sabauData: Miercuri, 2014-10-29, 11:54 AM | Mesaj # 15
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Dle tudor,
aveti raspunsul in mesajul # 15 / 2014.10.25

Citez un fragment din mesajul # 15
“ … Calculele cu formula L=mgh si inaltimile conf. fig. N/2,cu parametrii: una greutate are m=8000kg (8000(kg)*8 = 64000kg); h=10.5; h’=5.74875m; h”=5.25m etc (…). GreutateaG1 de pe circumferinta din punctual C’ in cadere libera are o inaltime de 10.5m, si rezulta: 8000(kg)*10.5(m)*9.8 = 823200J; Greutatea G2 are h ~9.19m = 720496J; G3 are h ~7.88m = 617792J; G4 are h ~6.57m = 515088J; G5 are h ~5.26m = 391974J; G6 are h ~3.95m = 309680J; G7 are h ~2.64m =
206976J; G8 este la zero metri la altitudinea minima si se va ridica vertical la inaltime de 10.5m, si rezulta: – 823200J. 823200J + 720496J + 617792J + 515088J + 391974J + 309680J + 206976 = 3585206J; L = 3585206J. Energia cedata de cele 8 greutati (8 forte neconservative) in cadere libera de la inaltimile corespunzatoare figurii N/2, este de: 8000(kg)*5.7(m)*8(buc)*9.81 = ~3585206J. Se face diferenta intre greutatile in cadere libera si greutatea care se ridica 10.5 m, si rezulta: 3585206J – 823200 = ~2762000J …”

Schitele, inclusiv fig. N/2 se pot accesa pe link
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html
Cu formula lucrului mecanic (L = mgh) se calculeaza INSTANTANEU ( brusc, pe moment, o clipa etc)
1 -conf. formula L = mgh, energia potentiala a celor 8 greutati are aceeasi valoare atat in cadere libera precum si daca sunt blocate cele 8 greutati conf. inventie si fig. N/2, inaintea deblocarii pentru functionare.
2 -conf. formula L = mgh, nu conteaza faptul ca greutatea este in cadere libera sau franata de multiplicatorul de turatie si generatoare.
3 -conf. formula L = mgh, nu conteaza faptul ca greutatea este in timpul ciclului sau nu.
4 -conf. formula L = mgh, nu conteaza faptul ca greutatea coboara la prima faza sau la a doua faza.
5 -conf. formula L = mgh, nu conteaza faptul ca greutatea urca sau coboara deoarece rezultatul este acelasi.
6 -conf. formula L = mgh, la faza a doua conf. inventie si fig. 1, nu conteaza faptul ca 2 greutati (din cele 16 greutati egale) se ridica si 7 greutati coboara deoarece:

-Energia cedata de cele 7 greutati, la faza a doua, indiferent de valoarea ei este INCLUSA in energia cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie. Si in varianta in care intervalele celor 2 faze sunt egale [50% si 50%] energia cedata de cele 7 greutati fi-va inclusa in energia cedata de cele 8 greutati conf. inventie si fig. N/2.

-Cele 2 greutati care sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis precum si cele 7 greutati care coboara la faza a doua, in acelasi interval de timp, sunt atrase la fel de forta de gravitatie, conf. inventie si fig. 1.


-Deci  cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc)

Raspunsul este: greutatea G1 de pe circumferinta din punctual C’ produce cea mai multa energie in prima faza conf. inventie si fig. N/2, in toate ciclurile complete din timpul functionarii turbinelor gravitationale. Pentru alte detalii si calcule complete accesati link
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
 
Forum » Turbina Gravitationala » Excentricitate permanenta este un fenomen fizic artificial » Exce-permanenta in interiorul si exteriorul unui cerc (Exce-permanenta in interiorul si exteriorul unui cerc)
Căutare: