Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Moderatorul forumului: sabau  
Forum » Turbina Gravitationala » legea grupurilor cu parghii de ordin zero » Grupuri cu parghi de ordin zero (Grupuri cu parghi de ordin zero)
Grupuri cu parghi de ordin zero
sabauData: Joi, 2014-08-14, 7:18 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Invenţiile, conf. fig. 1, fig. 2, fig. 2/A si fig. N/2, demonstreaza felul in care trebuie sa fie manipulate 8 puncte materiale pentru a realiza un grup cu 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt. Sau se poate realiza un grup cu 8 parghii de ordin 1, cu orice lungime a bratului scurt, dar c-un castig de lucru mecanic gratuit mai mic.
Pentru prima data in era noastra s-a descoperit grupuri cu parghii de ordin zero, si de ordin 1, dovedite cu inventia mileniului III cu teorie si calcule estimative.
Aceasta afirmatie este dovedita in lincurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descrie....ro.html
 
tudorData: Miercuri, 2014-11-12, 11:26 AM | Mesaj # 31
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau ()
Lucru mecanic realizat de sistemul deschis semihibrid se transmite, in afara sistemului, la multiplicatorul de turatie si
cele doua generatoare prin intermediul unui arbore conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Lucru mecanic realizat de sistemul deschis semihibrid se transmite, in afara sistemului si prin cel putin 3 generatoare de puteri diferite (cu anexele aferente lor) asamblate pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30.

Pentru a intelege cele redactate mai sus citez din lucrarea cu titlul Demonstratie grafica, de la pag. nr. 18, link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
 
1 -cand incepe sa se ridice greutatea G8’ de la altitudinea minima spre  centrul turbinei conf. inv. si fig. 1, pe circumferinta raman 7 greutati (deci sistemul se franeaza si pentru ca raman cu o greutate mai putin)

2 -si inainte si dupa ce se ridica greutatea G8’ de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inventiei, energia cinetica a greutatilor localizate pe circumferinta nu se pierde deoarece se cupleaza si se decupleaza cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30, pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuiezea acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm).

cele trei generatoare sunt in sistem sau in afara sistemului deschis semihibrid?
 
sabauData: Vineri, 2014-11-14, 12:09 PM | Mesaj # 32
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Cele trei generatoare sunt in afara sistemului deschis semihibrid.

Citez din mesajul # 33 pe care se pare ca nu l-ati citit:

"... Lucru mecanic realizat de sistemul deschis semihibrid se transmite, in afara sistemului si prin cel putin 3 generatoare de puteri diferite (cu anexele aferente lor) asamblate pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30. ..."
 
sabauData: Duminică, 2014-11-16, 4:20 PM | Mesaj # 33
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat partial al Dlui odragos 
"... Daca zici ca functioneaza, construieste morisca. Vreau sa vad dovezi reale, nu fantezii pe hartie. Hartia suporta orice, 
inclusiv calculele tale care nu respecta legile DEMONSTRATE EXPERIMENTAL ale fizicii. ..." 

Dle Dr. ing. 0dragos, 
citeaza din teorie sau din calcule ceea ce crezi ca este FANTEZIE, prostie etc si cu comentarii strict la subiect etaleaza argumentele. Evita pe acest forum comentariile infantile. Minciunile, calculele neadecvate inventiei si comentariile fara fond ale dvs sunt  DEMASCATE in paginile nr. 4, 7, 12, 15, 24, 37, 38, 39 si 40 care se pot accesa pe link: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functio....e] 

Dle Dr. ing. 0dragos, 
aveti teoria inventiei mileniului III redactata in lucrarea cu titlul Demonstratie grafica postati fiecare propozitie (fragment) presupus GRESIT, analizati in mod minutios fragmentul presupus ERONAT, pentru a scoate in evidenta fiecare PRESUPUSA prostie, si motivati cu argumente CLARE si logice, daca nu o faceti dovediti faptul ca ati MINTIT cu nerusinare si SUNTETI un denigrator.
 

Dle Dr. ing. 0dragos, 
aveti calculele inventatorului redactate si in lucrarea cu titlul “Turbina gravitationala mixta” postati fiecare calcul presupus GRESIT, analizati in mod minutios presupusa EROARE, pentru a scoate in evidenta fiecare PRESUPUSA INEPTIE, si motivati cu argumente fiecare PRESUPUSA prostie, daca nu o faceti dovediti faptul ca nu puteti face operatii de baza precum: adunare, scadere, inmultire si impartire. 

Caci oricine nu poate dovedi o PROSTIE, este cu adevarat PROST cu sau fara licenta ... 

Citat Sabau: 
“… Legile noi descoperite de mine sunt dovedite cu inventia mileniului III. 
Inventia mileniului III este foarte simpla si se poate fabrica usor. …” 

RASPUNS Dl Dr. ing. odragos, comentarii, citez: 
“Cum sunt dovedite legile cu un mecanism care nu a fost construit si nu a fost probat niciodata?” 

Dle odragos, 
niciun profesor de fizica, inginer sau specialist din domeniu (mediocru) nu are nevoie sa fie construit sau probat o constructie metalica realizata din 8 chesoane cu anexele aferente conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2 deoarece: 

A – constructia metalica a turbinelor gravitationale este cea mai simpla si usor de fabricat dintre toate turbinele: eoliene, hidraulice, termoelectrice, cu abur, cu gaze etc. 

B – dupa o analiza sumara a teoriei si a schitelor constata faptul ca excentricitatea permanenta exista numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 şi 3 în sens trigonometric, astfel se realizeaza pentru prima data in era noastra artificial: un grup cu 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative, atipice, neconventionale), conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2. 

Deci legea excentricitatii permanente este dovedita TEORETIC. 

(...) 
E – orice om cu studii medii poate intelege inventia daca citeste teoria inventiei din lucrarea cu titlul demonstratie grafica si vizioneaza VIRTUAL ANSAMBLU link: 

http://energie.ucoz.ro/index/turbina_gravitationala/0-5 

Schite, link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html
 
tudorData: Luni, 2014-11-17, 1:07 PM | Mesaj # 34
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau ()
Cele trei generatoare sunt in afara sistemului deschis semihibrid.

deci legatura dintre chesoane, care sunt in interiorul sistemului si generatoare care sunt in afara lui, se face exclusiv printr-un arbore cu ajutorul unor roti dintate?
 
sabauData: Marţi, 2014-11-18, 0:17 AM | Mesaj # 35
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Rotile dintate sunt in afara sistemului deschis semihibrid, pentru alte detalii analizeaza intrebarile si raspunsurile inventatorului pe link:    

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functio....e]
 
tudorData: Marţi, 2014-11-18, 11:48 AM | Mesaj # 36
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
ce raza are roata dintata fixata pe arbore, care se conecteaza la generatoare?
 
sabauData: Joi, 2014-11-20, 0:43 AM | Mesaj # 37
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat tudor ()
ce raza are roata dintata fixata pe arbore, care se conecteaza la generatoare?

Diametrul la roata dintata asanblata pe arbore are ~ 2.6 m

Dle tudor, sunteti complet pe langa inventie, roata dintata asanblata pe arbore NU se se conecteaza la generatoare.

Pentru a intelege fragmentul citat mai jos trebuie analizata toata lucrarea, link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html

"... Date estimative pentru calcule cu formula parghiei clasice [F1*b1=F2*b2; F2 ; F1=(F2*b2)/b1 ;  F2=(F1*b1)/b2];raza = 5.25m ; înălţimea greutăţilor este de h=10.5m ; raza medie = ~2.625m;  Raza medie pentru cele 8 parghii este de 2.625m, deoarece bratele active ale parghiilor sunt de la 0,001m pana la 5.25m;  Una greutate = 8000kg (8 greutati= 64000kg); m=64000kg;  b1 = 2.625m; b2 = 0.03m; b’2 = 1.3m (b2 = 0.03m este dovedit c-un proiect preliminar, cu 50 pagini, anexat la CBI nr. 00670 / 11.06.1999);   F1 = forta activa;  F2 = Lucru mecanic care actioneaza arborele turbinei care prin intermediul unei roti dintate roteste pinionul multiplicatorului.

Pe arborele turbinei gravitationale este asamblata o roata dintata cu diametrul de aproximativ 2.6m care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic de la multiplicatorul de turatie, conf. inventie.  Astfel se face trecerea de la arborele turbinei gravitationale de la o rot/min la 10 rpm, prin intermediul rotii dintate, cu diametrul de aproximativ 2.6m, care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic, conf. inventie.

Valorile date rotii dintate asamblata pe arborele turbinei, pinionului de la multiplicatorul de turatie, bretului scurt ipotetic etc sunt estimative (numai ptr calcule) deoarece, conf. inventie, procedura de proiectare incepe de la generatorul electric disponibil. Continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proictarea turbinei gravitationale.

Al doilea cuplu este realizat de raza rotii dintate asamblata pe arborele turbinei gravitationale (1.3m). Astfel cele 8 parghii de ordin 0, realizeaza prin intermediul  multiplicatorului doua parghii de ordin 2. ..."

Orice om cu studii medii poate intelege inventia daca acceseaza si linkurile:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functio....e]

Si vizioneaza VIRTUAL ANSAMBLU link:

http://energie.ucoz.ro/index/turbina_gravitationala/0-5

Schite, link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html
 
tudorData: Joi, 2014-11-20, 2:36 PM | Mesaj # 38
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau ()
Diametrul la roata dintata asanblata pe arbore are ~ 2.6 m

Dle tudor, sunteti complet pe langa inventie, roata dintata asanblata pe arbore NU se se conecteaza la generatoare.

probabil va referiti ca mai este si un multiplicator de turatie inainte de generatoare, care este un sistem inert si introduce doar pierderi prin frecari, dar asta este irelevant pentru ca oricum multiplicatorul e in afara sistemului si ce e important e legatura dintre sistem si exteriorul sau

intrebarea este de ce negati ca raza rotii dintate de pe arbore constituie bratul scurt de la parghiile din sistemul dumneavoastra?


Mesajul a fost editat de către tudor - Joi, 2014-11-20, 3:00 PM
 
odragosData: Vineri, 2014-11-21, 8:32 PM | Mesaj # 39
Locotenent colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 113
Status: Offline
Domnule Ioan, va atentionez ca in mesajul dv. cu nr. 40 ati scris:
"Date estimative pentru calcule cu formula parghiei clasice [F1*b1=F2*b2;"
si un pic mai jos:
" F1 = forta activa;  F2 = Lucru mecanic".
Data fiind formula scrisa de dv. va indic faptul ca ceea ce ati scris este imposibil pentru ca forta si lucrul mecanic sunt lucruri diferite si nu se poate pune intre ele semnul de egalitate.
Atat F1 cat si F2 trebuie sa fie forte.
Forta se masoara in Newtoni si lucrul mecanic in Jouli iar formula scrisa de dv., din punctul de vedere al unitatilor de masura, devine:
N*m=J*m ceea ce este imposibil.
Va rog sa explicati neconcordanta.
 
sabauData: Miercuri, 2014-11-26, 11:51 AM | Mesaj # 40
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Raspuns ptr Dl tudor si Dl dr. ing. odragos

Citez mesajul pentru vizitatorii acestui forum pentru a constatala comentariile dvs tendentioase.

Citat tudor ()ce raza are roata dintata fixata pe arbore, care se conecteaza la generatoare?
Diametrul la roata dintata asanblata pe arbore are ~ 2.6 m

Dle tudor, sunteti complet pe langa inventie, roata dintata asanblata pe arbore NU se se conecteaza la generatoare.

Pentru a intelege fragmentul citat mai jos trebuie analizata toata lucrarea, link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html

"... Date estimative pentru calcule cu formula parghiei clasice [F1*b1=F2*b2; F2 ; F1=(F2*b2)/b1 ;  F2=(F1*b1)/b2];raza = 5.25m ; înălţimea greutăţilor este de h=10.5m ; raza medie = ~2.625m;  Raza medie pentru cele 8 parghii este de 2.625m, deoarece bratele active ale parghiilor sunt de la 0,001m pana la 5.25m;  Una greutate = 8000kg (8 greutati= 64000kg); m=64000kg;  b1 = 2.625m; b2 = 0.03m; b’2 = 1.3m (b2 = 0.03m este dovedit c-un proiect preliminar, cu 50 pagini, anexat la CBI nr. 00670 / 11.06.1999);   F1 = forta activa;  F2 = Lucru mecanic care actioneaza arborele turbinei care prin intermediul unei roti dintate roteste pinionul multiplicatorului. (verificati calculele unde sunt folosite si apoi comentati)

Pe arborele turbinei gravitationale este asamblata o roata dintata cu diametrul de aproximativ 2.6m care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic de la multiplicatorul de turatie, conf. inventie.  Astfel se face trecerea de la arborele turbinei gravitationale de la o rot/min la 10 rpm, prin intermediul rotii dintate, cu diametrul de aproximativ 2.6m, care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic, conf. inventie.

Valorile date rotii dintate asamblata pe arborele turbinei, pinionului de la multiplicatorul de turatie, bretului scurt ipotetic etc sunt estimative (numai ptr calcule) deoarece, conf. inventie, procedura de proiectare incepe de la generatorul electric disponibil. Continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proictarea turbinei gravitationale.

Al doilea cuplu este realizat de raza rotii dintate asamblata pe arborele turbinei gravitationale (1.3m). Astfel cele 8 parghii de ordin 0, realizeaza prin intermediul  multiplicatorului doua parghii de ordin 2. ..."

Citez un fragment de la pag. 7 din lucrarea parghii de ordin 0.
“… Valorile date rotii dintate asamblata pe arborele turbinei, pinionului de la multiplicatorul de turatie, bretului scurt etc sunt
estimative (sunt estimate numai ptr calcule) deoarece, conf. inventie, procedura de proiectare incepe de la generatorul electric disponibil. Continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proictarea turbinei gravitationale.
Calculam ESTIMATIV castigul de energie electrica aproape gratuit conf. inventie:

M (general) = 9550*1(kw)/3000(rpm) = 3,18(Nm)
P = M*n/9550 = (…) kw
Castigul de energie electrica aproape gratuit = 1234800(Nm)*10(rpm)/9550 = 1292(kw) = 1.29 MW. …”

Orice om cu studii medii poate intelege inventia daca acceseaza si linkurile:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functio....e]

Si vizioneaza VIRTUAL ANSAMBLU link:

http://energie.ucoz.ro/index/turbina_gravitationala/0-5

Schite, link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html
 
tudorData: Miercuri, 2014-11-26, 7:02 PM | Mesaj # 41
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau ()
Dle tudor, sunteti complet pe langa inventie, roata dintata asanblata pe arbore NU se se conecteaza la generatoare.
de acord aveti dreptate roata dintata asamblata pe arbore nu se conecteaza la generatoare am inteles eu gresit

intrebarea este de ce negati ca raza rotii dintate de pe arbore constituie bratul scurt de la parghiile din sistemul dumneavoastra?

Adăugat (2014-11-26, 7:02 PM)
---------------------------------------------
de ce nu se mai pot corecta mesajele cu edit?

cu respect, Tudor

 
sabauData: Joi, 2014-11-27, 11:51 AM | Mesaj # 42
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat tudor ()
intrebarea este de ce negati ca raza rotii dintate de pe arbore constituie bratul scurt de la parghiile din sistemul dumneavoastra?Adăugat (2014-11-26, 7:02 PM)  de ce nu se mai pot corecta mesajele cu edit?

Afirmatia dvs este gresita. Nu am NEGAT ceea ce spuneti. Dovedesc minciuna cu mesajul # 43. Utilizatorii acestui forum poate sa isi corecteze orice greseala inainte de postare. Citez un fragment partial din mesajul # 43, din care rezulta clar faptul ca in afara sistemului deschis semihibrid se realizeaza doua parghii de ordin 2.

Pentru a intelege fragmentul citat mai jos trebuie analizata toata lucrarea, link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html

"... Date estimative pentru calcule cu formula parghiei clasice [F1*b1=F2*b2; F2 ; F1=(F2*b2)/b1 ;  F2=(F1*b1)/b2];raza = 5.25m ; înălţimea greutăţilor este de h=10.5m ; raza medie = ~2.625m;  Raza medie pentru cele 8 parghii este de 2.625m, deoarece bratele active ale parghiilor sunt de la 0,001m pana la 5.25m;  Una greutate = 8000kg (8 greutati= 64000kg); m=64000kg;  b1 = 2.625m; b2 = 0.03m; b’2 = 1.3m (b2 = 0.03m este dovedit c-un proiect preliminar, cu 50 pagini, anexat la CBI nr. 00670 / 11.06.1999);   F1 = forta activa;  F2 = Lucru mecanic care actioneaza arborele turbinei care prin intermediul unei roti dintate roteste pinionul multiplicatorului. (verificati calculele unde sunt folosite si apoi comentati)

Pe arborele turbinei gravitationale este asamblata o roata dintata cu diametrul de aproximativ 2.6m care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic de la multiplicatorul de turatie, conf. inventie.  Astfel se face trecerea de la arborele turbinei gravitationale de la o rot/min la 10 rpm, prin intermediul rotii dintate, cu diametrul de aproximativ 2.6m, care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic, conf. inventie.

Valorile date rotii dintate asamblata pe arborele turbinei, pinionului de la multiplicatorul de turatie, bretului scurt ipotetic etc sunt estimative (numai ptr calcule) deoarece, conf. inventie, procedura de proiectare incepe de la generatorul electric disponibil. Continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proictarea turbinei gravitationale.

Al doilea cuplu este realizat de raza rotii dintate asamblata pe arborele turbinei gravitationale (1.3m). Astfel cele 8 parghii de ordin 0, realizeaza prin intermediul  multiplicatorului doua parghii de ordin 2. ..."

Citez un fragment de la pag. 7 din lucrarea parghii de ordin 0.
“… Valorile date rotii dintate asamblata pe arborele turbinei, pinionului de la multiplicatorul de turatie, bretului scurt etc sunt
estimative (sunt estimate numai ptr calcule) deoarece, conf. inventie, procedura de proiectare incepe de la generatorul electric disponibil. Continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proictarea turbinei gravitationale.
Calculam ESTIMATIV castigul de energie electrica aproape gratuit conf. inventie:

M (general) = 9550*1(kw)/3000(rpm) = 3,18(Nm)
P = M*n/9550 = (…) kw
Castigul de energie electrica aproape gratuit = 1234800(Nm)*10(rpm)/9550 = 1292(kw) = 1.29 MW. …”

Orice om cu studii medii poate intelege inventia daca acceseaza si linkurile:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functio....e]    ..."
 
tudorData: Joi, 2014-11-27, 5:40 PM | Mesaj # 43
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau:
Afirmatia dvs este gresita. Nu am NEGAT ceea ce spuneti. Dovedesc minciuna cu mesajul # 40, 43 si 45. Citez un fragment partial, din care rezulta clar faptul ca in afara sistemului deschis semihibrid se realizeaza doua parghii de ordin 2.

Citat tudor: eu fac vorbire despre interiorul sistemului nu despre exterior va rog sa fiti mai atent

ati afirmat de mai multe ori ca parghiile din interiorul sistemului dumneavoastra nu au brat scurt si daca nu credeti va voi cita din lucrare acest lucru iar cu asta negati faptul ca parghiile din sistem au brat scurt care este de fapt raza rotii dintate fixate pe arbore

de ce nu intelegeti si negati ca raza rotii dintate de pe arbore este bratul scurt al parghiilor de la dumneavoastra din sistem ?

cu respect, Tudor

Dle tudor nu folosesc

[SPAM]...  Nu sterg mesajul pentru ca in acest mesaj DOVEDESC faptul ca nu intelegeti inventia pe care o evaluati eronat.
In interiorul sistemului deschis semihibrid sunt numai grupuri cu parghii de ordin 0 (sau grupuri cu parghii de ordin 1). Fragmentul pe care il citez DOVEDESTE faptul ca parghiile de care faceti vorbire (doua parghii de ordin 2) sunt realizate de grupul cu parghii de ordin 0 in afara sistemului. ROATA dintata se gaseste in afara sistemului.

Citez din mesajul # 40:

"... Pe arborele turbinei gravitationale este asamblata o roata dintata cu diametrul de aproximativ 2.6m care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic de la multiplicatorul de turatie, conf. inventie.  Astfel se face trecerea de la arborele turbinei gravitationale de la o rot/min la 10 rpm, prin intermediul rotii dintate, cu diametrul de aproximativ 2.6m, care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic, conf. inventie.

Valorile date rotii dintate asamblata pe arborele turbinei, pinionului de la multiplicatorul de turatie, bretului scurt ipotetic etc sunt estimative (numai ptr calcule) deoarece, conf. inventie, procedura de proiectare incepe de la generatorul electric disponibil. Continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proictarea turbinei gravitationale.

Al doilea cuplu este realizat de raza rotii dintate asamblata pe arborele turbinei gravitationale (1.3m). Astfel cele 8 parghii de ordin 0, realizeaza prin intermediul  multiplicatorului doua parghii de ordin 2. ..."
 
sabauData: Vineri, 2014-11-28, 0:05 AM | Mesaj # 44
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat tudor ()intrebarea este de ce negati ca raza rotii dintate de pe arbore constituie bratul scurt de la parghiile din sistemul dumneavoastra?  

Citat Sabau: Afirmatia dvs este gresita. Nu am NEGAT ceea ce spuneti. Dovedesc minciuna si cu mesajul # 40. Citez un fragment din mesajele anterioare, din care rezulta clar faptul ca in afara sistemului deschis semihibrid se realizeaza doua parghii de ordin 2.

Pentru a intelege fragmentul citat mai jos trebuie analizata toata lucrarea, link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html

"... Date estimative pentru calcule cu formula parghiei clasice [F1*b1=F2*b2; F2 ; F1=(F2*b2)/b1 ;  F2=(F1*b1)/b2];raza = 5.25m ; înălţimea greutăţilor este de h=10.5m ; raza medie = ~2.625m;  Raza medie pentru cele 8 parghii este de 2.625m, deoarece bratele active ale parghiilor sunt de la 0,001m pana la 5.25m;  Una greutate = 8000kg (8 greutati= 64000kg); m=64000kg;  b1 = 2.625m; b2 = 0.03m; b’2 = 1.3m (b2 = 0.03m este dovedit c-un proiect preliminar, cu 50 pagini, anexat la CBI nr. 00670 / 11.06.1999);   F1 = forta activa;  F2 = Lucru mecanic care actioneaza arborele turbinei care prin intermediul unei roti dintate roteste pinionul multiplicatorului. (verificati calculele unde sunt folosite si apoi comentati)

Pe arborele turbinei gravitationale este asamblata o roata dintata cu diametrul de aproximativ 2.6m care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic de la multiplicatorul de turatie, conf. inventie.  Astfel se face trecerea de la arborele turbinei gravitationale de la o rot/min la 10 rpm, prin intermediul rotii dintate, cu diametrul de aproximativ 2.6m, care va actiona (pe ambele parti laterale) cele doua pinioane cu diametru de 10 ori mai mic, conf. inventie.

Valorile date rotii dintate asamblata pe arborele turbinei, pinionului de la multiplicatorul de turatie, bretului scurt ipotetic etc sunt estimative (numai ptr calcule) deoarece, conf. inventie, procedura de proiectare incepe de la generatorul electric disponibil. Continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proictarea turbinei gravitationale.

Al doilea cuplu este realizat de raza rotii dintate asamblata pe arborele turbinei gravitationale (1.3m). Astfel cele 8 parghii de ordin 0, realizeaza prin intermediul  multiplicatorului doua parghii de ordin 2. ..."

Citez un fragment de la pag. 7 din lucrarea parghii de ordin 0.
“… Valorile date rotii dintate asamblata pe arborele turbinei, pinionului de la multiplicatorul de turatie, bretului scurt etc sunt
estimative (sunt estimate numai ptr calcule) deoarece, conf. inventie, procedura de proiectare incepe de la generatorul electric disponibil. Continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proictarea turbinei gravitationale.
Calculam ESTIMATIV castigul de energie electrica aproape gratuit conf. inventie:

M (general) = 9550*1(kw)/3000(rpm) = 3,18(Nm)
P = M*n/9550 = (…) kw
Castigul de energie electrica aproape gratuit = 1234800(Nm)*10(rpm)/9550 = 1292(kw) = 1.29 MW. …”

Orice om cu studii medii poate intelege inventia daca acceseaza si linkurile:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functio....e]    ..."
 
tudorData: Vineri, 2014-11-28, 11:43 AM | Mesaj # 45
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau ()
Citat tudor ()intrebarea este de ce negati ca raza rotii dintate de pe arbore constituie bratul scurt de la parghiile din sistemul dumneavoastra?  

Citat Sabau: Afirmatia dvs este gresita. Nu am NEGAT ceea ce spuneti.

adica admiteti in sfarsit ca toate parghiile din sistemul dumneavoastra si repet ca ma refer la cele din interiorul sistemului au si brat scurt?

nu contrazice asta afirmatiile dumneavoastra din capitolul parghii de ordin zero?

cu respect, Tudor
 
Forum » Turbina Gravitationala » legea grupurilor cu parghii de ordin zero » Grupuri cu parghi de ordin zero (Grupuri cu parghi de ordin zero)
Căutare: