Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Moderatorul forumului: sabau  
Forum » Turbina Gravitationala » legea grupurilor cu parghii de ordin zero » Grupuri cu parghi de ordin zero (Grupuri cu parghi de ordin zero)
Grupuri cu parghi de ordin zero
sabauData: Joi, 2014-08-14, 7:18 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Invenţiile, conf. fig. 1, fig. 2, fig. 2/A si fig. N/2, demonstreaza felul in care trebuie sa fie manipulate 8 puncte materiale pentru a realiza un grup cu 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt. Sau se poate realiza un grup cu 8 parghii de ordin 1, cu orice lungime a bratului scurt, dar c-un castig de lucru mecanic gratuit mai mic.
Pentru prima data in era noastra s-a descoperit grupuri cu parghii de ordin zero, si de ordin 1, dovedite cu inventia mileniului III cu teorie si calcule estimative.
Aceasta afirmatie este dovedita in lincurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descrie....ro.html
 
iongamalie64Data: Joi, 2017-09-07, 10:30 AM | Mesaj # 196
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 18
Status: Offline
Inventatorule! Nu te simti bine?
Nu pricepi ca nu pentru tine era intrebarea?
Stim deja ca esti convins de aburelile tale. Vrem sa stim daca altii, care (aparent) cred prostiile pe care le debitezi sunt in stare sa lege doua cuvinte sau sunt la fel de plecati de pe planeta in lumea unicornilor ca si tine!
Intrebarea era pentru el, personal! Nu te mai baga singur in seama.

In ce priveste forumul Scientia, raspunsul la aberatiile tale de acolo le gasesti ... tot acolo:http://forum.scientia.ro/index.php?topic=2113.msg67551#msg67551
Inca nu ai reusit sa dovedesti ca pricepi fizica actuala domnule! Lasa-ne cu povestile despre revolutii in fizica cand tu nu pricepi principii fundamentale ...

Ce naiba? In 20 de ani nu ai fost in stare sa calculezi cu precizie o singura inaltime!
Ba! Tu te simti bine? ... Mental, esti 100% OK?

Daca ai "tupeu" si vrei sa fii bagat in seama, vino pe Scientia si raspunde, nu aici, pe forumul tau personal unde modifici mesajele celorlalti dupa propriul tau plac ca sa dea bine pentru tine! Lasule!
Acolo exista moderatori impartiali! (Care din intamplare -sau nu- cunosc fizica mult mai bine decat tine!)

Raspund in mesajul dvs.
Trebuia sa iti sterg complet mesajul (cu SPAM) fiindca mesajul dvs este complet pe langa inventie.
Mesajele dvs la forumul Scientia sunt tangente la inventie ...

Am raspuns la ele, la forumul Scientia, la pagina 86, in mesajele nr.: 1276,
1277, 1278, 1281, 1282. mesajele se pot analiza pe link:
http://forum.scientia.ro/index.php/topic,2113.1275.html 

Dle oanceadragos002, sau iongamalie64, sau 0dragos ...
Esti un denigrator sau un papagal licentiat cu doctorat cumparat, cu
 gandire mecanicista blocata in legile lui Newton,
si nu poti intelege inventia si cele 4 legitati noi in fizica.


http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....te.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%2....lu.html
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropi....ta.html

Pe viitor daca mai postezi mesaje pe langa subiect iti sterg complet mesajele.
 
sabauData: Marţi, 2017-10-10, 3:51 PM | Mesaj # 197
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Pentru Dl iongamalie64,
un papagal licentiat care  nu poate intelege inventia fiindca are gandirea mecanicista blocata in legile lui Newton.

Repet mesajul postat mai sus la nr. # 205, de Luni, 2017-05-22, 4:33 PM

Doamnelor si domnilor vizitatori acest mesaj este adresat, de autor, oamenilor de buna-credinta.

Licentiatii sau ziaristii de investigatie, de buna-credinta, daca intelege inventia, trebuie s-o popularizeze pentru bunastarea oamenilor de pe Pamant. Fiindca inventia ne ajuta  la: dezastre naturale, catastrofe economice, incalzirea globala, protecţia mediului etc., prin dezafectarea centralelor nucleare schimbate cu turbine gravitationale, care produce energia viitorului fara poluare cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub
pamant, in pustiu etc., detalii pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropi....ta.html

Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita, si conf. link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html

Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza cu un sistem deschis cu 8 parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare, conf. link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual....lu.html

Avantajele inventiei mileniului 3, realizata cu 8 parghii fara brat scurt:
– Inventia produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative. Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit.

–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva partial incalzirea globala prin reducerea poluarii pe Terra cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte mari. Inventia rezolva si  problema apei potabile prin de salinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit.

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina gravitationala are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza si elimina toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Conf. link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structu....ta.html

Atentie!
Domnilor licentiati in domeniu, proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.

Atentie!
Acum in anul 2017, era robotilor este la inceput de drum. Datorita faptului ca energia electrica fi-va aproape gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Atentie!
Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti. Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia mileniului 3 la nivel mondial. Astfel oamenii nu vor mai muri de foame, de frig etc.

Atentie!
Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai puternice in viitorul apropiat. Dupa implementarea inventiei la nivel mondial se reduce mai mult de ~25% poluarea si incazirea globala fi-va pentru o perioada mult diminuata, la fel si dezastrele naturale.
 
Forum » Turbina Gravitationala » legea grupurilor cu parghii de ordin zero » Grupuri cu parghi de ordin zero (Grupuri cu parghi de ordin zero)
Căutare: