Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Moderatorul forumului: sabau  
Forum » Turbina Gravitationala » legea grupurilor cu forte neconservative » Grupuri cu forte neconservative (Grupuri cu forte neconservative)
Grupuri cu forte neconservative
sabauData: Joi, 2014-08-14, 7:13 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Grupurile cu forte neconservative sunt realizate de un sistem deschis cu 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt, care sunt diametral opuse oricarui sistem generat din forte conservative. Teoria entropiei controlate 99.9% conf. inventiei, dovedeste acest lucru inclusiv cu calcule. Aceasta afirmatie este dovedita cu teorie si calcule pe lincurile:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
 
dragostabascoData: Marţi, 2015-01-13, 11:06 AM | Mesaj # 121
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Deci din pnctul de vedre al numarului de greutati sau al modului de deplasare al acestora nu se deosebesc deloc?
 
sabauData: Marţi, 2015-01-13, 12:41 PM | Mesaj # 122
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco ()
Deci din pnctul de vedre al numarului de greutati sau al modului de deplasare al acestora nu se deosebesc deloc?

Sunt cu deplasari diferite, cu atributii diferite etc.

Daca vrei sa cunosti ceea ce nu stii, analizeaza prima data turbina gravitationala mixta care are infrastructura turbinei gravitationale fabricata din chesoane si suprastructura dintr-un tambur conf. inventie. Detalii de la pagina nr. 28 pana la pag. 32/4, paginile redactate se pot accesa pe link:


http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
 
dragostabascoData: Marţi, 2015-01-13, 1:34 PM | Mesaj # 123
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
M-am lamurit ca turbina despre care discutam aici nu este mixta. Nu mai intereseaza sa discutam despre turbina mixta.
 
sabauData: Marţi, 2015-01-13, 4:46 PM | Mesaj # 124
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco: M-am lamurit ca turbina despre care discutam aici nu este mixta. Nu mai intereseaza sa discutam despre turbina mixta

La fel ai abandonat toate subiectele care au elemente noi care nu au fost invatate, cunoscute pana acum.

Dle dragostabasco,

MOMENTELE FORTELOR de la infrastructura turbinei gravitationale mixte trebuie sa o citesti deoarece si de la aceste momente rezulta castig in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conf. inventie, citez de la pagina nr. 28, link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

ATRIBUTII ALE SUPRASTRUCTURII TURBINEI GRAVITATIONALE  MIXTE
A  - Suprastructura la turbina gravitationala mixta, in timpul functionarii, are rolul principal de-a tine in frau (a frana) continuu infrastructura care in timpul functionarii tinde sa-si mareasca turatia la arborele turbinei gravitationale mixte. La infrastructura conf. inv. si fig. 1 si fig. 2, se ridica numai una greutate. La suprastructura se vor manipula in permanenta mai multe minilocomotive caci si astfel se poate mentine turatia la arborele infrastructurii.


B  - Suprastructura la turbina gravitationala mixta, in timpul functionarii, are si rolul de-a dovedii realizarea celor doua excentricitati conf. legii a treia a excentricitatii permanente. Astfel se dovedeste faptul ca si cu excentricitatea suprastructurii se poate mentine castigul la acelasi nivel, continuu si aproape gratis.

C  - A treia atributie este faptul ca dovedeste sistemul DESCHIS al inventiei mileniului III, deoarece foloseste 16 forte neconservative (16 forte neconventionale), conf. inventie, care sunt mentinute continuu intr-o stare de entropie controlata. Aceasta entropie controlata este la fiecare cheson, la nivelul sistemului celor 8 parghii de ordin 0 din chesoane, precum si la suprastructura turbinei gravitationale mixte. Aceasta entropie controlata, conf. inventie, este noutate absoluta in domeniu si numai datorita ei se realizeaza castigul de energie electrica aproape GRATUIT.

Referitor la MOMENTELE FORTELOR de la infrastructura turbinei gravitationale mixte (de la turbinele gravitationale).

Pentru pseudo-specialisti, nespecialisti, amatori etc. care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup de 8 chesoane, redactez urmatoarele detalii:

Din momentul cand se tracteaza greutatea de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV. In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati din centru pana ajunge pe circumferinta.
 Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse). Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).

Asijderi se-ntampla si la vectorul de pozi
ție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II. Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare).

Chiar daca tractarea se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II. Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

Celelalte 7 greutati cu m
omentele fortelor aferente lor din cadranele 1 si 4 produc numai castig, conf. inventiei.

Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig.N/2.
Greutatea G8, care se ridica din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei, deoarece in fiecare ciclu
se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in aceasta lucrare.
 
alexData: Miercuri, 2015-01-14, 11:00 AM | Mesaj # 125
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 75
Status: Offline
Citat sabau ()
Celelalte 7 greutati cu momentele fortelor aferente lor din cadranele 1 si 4 produc numai castig, conf. inventiei.

Cat castig produc ati calculat?
 
sabauData: Miercuri, 2015-01-14, 3:12 PM | Mesaj # 126
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat alex ()
Cat castig produc ati calculat?

Castigul este calculat la FAZA A DOUA
(cu parametrii: una greutatem=8000kg (8000kg*8buc=64000kg) sih=10.5m}

Calcule pentru faza a doua conf. inventie si fig. 1:
1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.

2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.

3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara. Cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc).

Cand se ridica G8 inspre centrul turbinei, cele 7 greutaticoboara in continuare si intervalul de cel mult 25% (cele 5.6 grade) si parcurge inaltimea de ~0.328m, care este de la faza a doua, conf. inventie. Cele 7 greutati au o inaltime medie de 1.5m (10.5/7=1.5m). In momentul cand cele 7 greutati cobora, si consuma inaltimea de h = ~0.328m si intervalul de
timp in care se produce faza a doua din ciclu, in acelasi interval de timp (de cel mult 25%  se ridica si greutatea G8 in centrul turbinei, conf. fig. 1.

Cand ajunge greutatea G8 in centrul turbinei, in acelasi moment incepe alt ciclu cu 8 greutati pe circumferinta si urmeaza a se ridica greutatea G7 inspre centrul turbinei.


Energia cedata de cele 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, este de: 8000(kg)*1.5(m)*7(buc)*9.8 = 823200J. Inaltimea medie la cele 7 inaltimi este de 1.5m (10.5/7=1.5). Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2 = 5.25).

Se face diferenta si rezulta: la prima faza conf. inventie si fig. N/2 [8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8] =3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT. Castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu. Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice
 
dragostabascoData: Joi, 2015-01-15, 2:04 PM | Mesaj # 127
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline

Citat
Citat dragostabasco: M-am lamurit ca turbina despre care discutam aici nu
este mixta. Nu mai intereseaza sa discutam despre turbina mixta

La fel ai abandonat toate subiectele care au elemente noi care nu au fost invatate, cunoscute pana acum.

Dle dragostabasco,

MOMENTELE FORTELOR de la infrastructura turbinei gravitationale mixte trebuie sa o
citesti deoarece si de la aceste momente rezulta castig in cadranele 1
si 4 in sens trigonometric conf. inventie, citez de la pagina nr. 28, link:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

Nu dicutam despre turbina gravitationala mixta ci despre cea simpla. Nu mai incerca sa deschizi subiecte noi si raspunde la ce te intreb:

Deci, pentru calculul "fortei de gravitatie" folosesti formula asta "F=K*(m1*m2)/r2^2" sau asta "G=m*g" ?

Raspuns sabau:
nu ma intereseaza intrebarile tale tangente sau pe langa inventie si nu raspund la ele.
Eu nu am deschis subiecte noi, TU ai intrebat despre "turbina gravitationala mixta" si pentru ca te depaseste descrierea ei ai abandonat subiectul. Daca te mai intereseaza turbina gravitationala (infrastructura de la turbina gravitationala mixta) astept cel mult 3 intrebari si voi raspunde cu placere la ele.


Adăugat (2015-01-15, 2:04 PM)
---------------------------------------------

[SPAM]

Intrebarea este:
Pentru calculul "fortei de gravitatie", in cazul turbinei tale, se foloseste formula asta "F=K*(m1*m2)/r2^2" sau asta "G=m*g" ?

Nu mai dau inca odata linkurile pentru ca le ai in mesajele anterioare.
 
sabauData: Joi, 2015-01-15, 2:40 PM | Mesaj # 128
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco ()
Intrebarea este: Pentru calculul "fortei de gravitatie", in cazul turbinei tale, se foloseste formula asta "F=K*(m1*m2)/r2^2" sau asta "G=m*g" ?

Pentru a nu polua acest forum au fost si fi-vor sterse toate mesajele care sunt tangente sau pe langa inventie.
Am raspuns in mesajul anterior si nu repet raspunsul. Intrebarea ta nu are legatura cu calculele din inventie.
Daca are legatura directa cu calculele mele dovedeste ce afirmi (
forta de greutate (G) este forta de gravitatie).Toate calculele mele privind modul de utilizare a fortei de gravitatie (forta de greutate) sunt postate pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

posteaza, din lucrarea care sustine inventia, fiecare propozitie sau calcul presupus GRESIT, pentru a analiza in mod minutios fragmentul sau calculul presupus ERONAT, pentru a scoate in evidenta fiecare GRESALA, si motiveaza cu argumente CLARE si logice, daca nu o faci dovedesti faptul ca nu intelegi inventia sau teoria si calculele care o sustin iti depaseste capacitatea mentala.
 
dragostabascoData: Joi, 2015-01-15, 3:53 PM | Mesaj # 129
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
In sfarsit, dupa foarte multe postari, ai raspuns:

Citat
 (forta de greutate (G) este forta de gravitatie)

Multumesc, acum este clar!
Ceea ce tu numesti in limbajul tau de autodidact "forta de gravitatie" este de fapt greutatea din fizica clasica si se calculeaza cu formula G=m*g unde G este forta greutate, m masa obiectului asupra caruia actioneaza forta si g acceleratia gravitationala terestra (9,81....m/s^2).
Acum putem continua:

Greutatea este consumata? (DA/NU)

Observatie: analizam totul pas cu pas si daca gasim vreo greseala o corectam, daca nu gasim mergem mai departe pana cand ajungem sa calculam castigul final. In felul asta suntem siguri ca vorbim amandoi despre acelasi lucru, ca lucram cu aceleasi notiuni si ca rezultatul final este corect.

Te rog, de acum incolo foloseste denumirea standard de greutate, nu cea scornita de tine.
 
sabauData: Joi, 2015-01-15, 8:22 PM | Mesaj # 130
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco: Greutatea este consumata? (DA/NU) Observatie: analizam totul pas cu pas si daca gasim vreo greseala o corectam, daca nu gasim mergem mai departe pana cand ajungem sa calculam castigul final. In felul asta suntem siguri ca vorbim amandoi despre acelasi lucru, ca lucram cu aceleasi notiuni si ca rezultatul final este corect.
Raspuns sabau:


Raspuns sabau: sper sa nu uiti ce ai promis in acest mesaj, citez:
"... analizam totul pas cu pas si daca gasim vreo greseala o corectam, daca nu gasim mergem mai departe pana cand ajungem sa calculam castigul final ..."


Atentie!
Greutatea de pe circumferinta nu se consuma, greutatea de pe circumferinta produce lucru mecanic la arbore conf. inventie.

Greutatea de pe circumferinta foloseste (consuma) forta de gravitatie (forta de greutate) conf. inventie.

Greutatea de pe circumferinta nu este o greutate simpla conservativa conf. inventie, deoarece:


Greutatea de care faci vorbire de pe circumferinta conf. inventie fig. 1 si fig. N/2 nu are un moment al fortei de sens contrar, nu are pereche actiune-reactiune, nu este nicio clipa in echilibru dinamic pentru ca: a doua greutate este in centrul turbinei gravitationale si nu afecteaza excentricitatea permanenta doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia (greutatea neconservativa) este autonoma in raport cu celelalte parghii (greutati neconservative) din sistemul semihibrid a celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative).

Deci excentricitatea permanenta nu are UN MOMENT AL FORTEIDE SENS CONTRAR. Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatorul de turatie,  si prin intermediul celor doua generatoare produce mai multa energie electrica decat consuma.

In consecinta excentricitatea permanenta nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.

In concluzie excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente conf. inventie.

La toate tipurile de turbine gravitationale avem forte neconservative deoarece excentricitatea permanenta nu are: un moment a fortei de sens contrar,actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si pentru a exploata aceste forte, sistemul deschis semihibrid realizat cu parghii de ordin 0, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.

Citat dragostabasco: Te rog, de acum incolo foloseste denumirea standard de greutate, nu cea scornita de tine.
Raspuns sabau: aici faci o gresala intentionata sau nu intelegi inventia, deoarece:

Greutatea de care faci vorbire este o parghie de ordin 0 inclusa conf. inventie in sistemul deschis semihibrid a celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative) care in timpul functionarii realizeaza excentricitatea permanenta link:


http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....te.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
 
dragostabascoData: Vineri, 2015-01-16, 10:25 AM | Mesaj # 131
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline

Citat
Greutatea de care faci vorbire este o parghie de ordin 0 inclusa conf. inventie
in sistemul deschis semihibrid a celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte
neconservative) care in timpul functionarii realizeaza excentricitatea
permanenta link:

Nu, nu vorbesc despre nici o parghie, vorbesc despre o forta: forta numita greutate.
Se pare ca ne-am grabit. Nu ai inteles despre ce vorbesc eu.
O luam de la capat ca sa vedem ce este greutatea.

Greutatea, in fizica, este o FORTA, nu o parghie, se masoara in Newtoni, are punctul de aplicatie in centrul de greutate al corpului atras catre Pamant si sensul catre centrul de greutate al Pamantului si este de tip conservativ. Formula de calcul este G=m*g unde G este valoarea greutatiim m este masa corpului atras catre Pamant iar g este acceleratia gravitationala terestra.

Aceasta este greutatea despre care vorbesc eu si nu altceva.
Ai inteles?

Discutia pe care o vom purta va fi in termeni stiintifici si numai in termeni stiintifici. Nu va fi o discutie la nivel de amatori sau de liceeni. Daca nu vrei sau nu poti purta o discutie la acest nivel, spune-mi ca sa nu ma obosesc degeaba.
 
sabauData: Vineri, 2015-01-16, 1:52 PM | Mesaj # 132
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco ()
Nu, nu vorbesc despre nici o parghie, vorbesc despre o forta: forta numita greutate. Se pare ca ne-am grabit. Nu ai inteles despre ce vorbesc eu.
O luam de la capat ca sa vedem ce este greutatea.

Greutatea, in fizica, este o FORTA, nu o parghie, se masoara in Newtoni, are punctul de aplicatie in centrul de greutate al corpului atras catre Pamant si sensul catre centrul de greutate al Pamantului si este de tip conservativ. Formula de calcul este G=m*g unde G este valoarea greutatiim m este masa corpului atras catre Pamant iar g este acceleratia gravitationala terestra.

Aceasta este greutatea despre care vorbesc eu si nu altceva.
Ai inteles?

Discutia pe care o vom purta va fi in termeni stiintifici si numai in termeni stiintifici. Nu va fi o discutie la nivel de amatori sau de liceeni. Daca nu vrei sau nu poti purta o discutie la acest nivel, spune-mi ca sa nu ma obosesc degeaba.

Ai promis c-o sa analizam totul pas cu pas si daca gasim vreo greseala o corectam, daca nu gasim mergem mai
departe pana cand ajungem sa calculam castigul final.


Deci primul pas este forta numita greutate. Tot ceea ce ai redactat mai sus este corect privind forta numita greutate.

Discutia pe care o vom purta va fi in termeni stiintifici numai daca esti DESCHIS la legitati noi in fizica. Daca ai gandirea mecanicista, blocata in legile lui Newton, nu poti analiza grupurile de forte neconservative, conf. inventiei.


Greutatea de care faceti vorbire respecta legile lui Newton si formula L=mgh deoarece:
daca o singura greutate este blocata pe circumferinta (in cadranul 1) dupa deblocare, greutatea G1 de pe circumferinta din punctual C’, de la altitudinea maxima, se prabuseste in cadere libera pe un arc de cerc cu raza tamburului de 5.25m, deci se deplaseaza, BRUSC (subit, brutal, fulgerator etc), odata cu turbina aproximativ 180 de grade intr-o fractiune de ciclu. Dupa mai multe pendulari se opreste numai atunci cand fi-va in echilibru dinamic.
Deci greutatea C' numai in cadere libera este o forta conservativa.


Aidoma s-ar intampla si daca am debloca 8 greutati conf. inventie. Dacan-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin 0), greutatile de pe circumferinta in mai putin de-o fractiune de ciclu din cadranele I si IV vor ajunge in cadranele II si III in sens trigonometric, mai inainte de-a ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei.
Deci cele 8 greutati  numai in cadere libera sunt 8 forte conservative.

Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca numai in cadere libera cele 8 greutati de pe circumferinta respecta legile lui Newton si formula L=mgh.

Cele 8 greutati de pe circumferinta (care realizeaza 8 parghii de ordin 0) nu respecta legile lui Newton si din aceasta cauza calculele cu formula lucrului mecanic la inventie se face numai cu inaltimi medii conf. inventie.

Deci trebuie sa analizam numai primul fragment si nimic altceva.

Citez primul fragment din mesajul # 142:
“… Greutatea de care faci vorbire de pe circumferinta conf. inventie fig. 1 si fig. N/2 nu are un moment al fortei de sens contrar, nu are pereche actiune-reactiune, nu este nicio clipa in echilibru dinamic pentru ca:
 a doua greutate este in centrul turbinei gravitationale si nu afecteaza excentricitatea permanenta doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia (greutatea neconservativa) este autonoma in raport cu celelalte parghii (greutati neconservative) din sistemul semihibrid a celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative) …”

Astept intrebari sau nelamuriri la primul fragment.
 
georgeData: Sâmbătă, 2015-01-17, 12:45 PM | Mesaj # 133
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 56
Status: Offline
Citat sabau ()
Aidoma s-ar intampla si daca am debloca 8 greutati conf. inventie. Dacan-ar fi franate continuu conf. inventie; dupa deblocarea celor 8 greutati (parghii de ordin 0), greutatile de pe circumferinta in mai putin de-o fractiune de ciclu din cadranele I si IV vor ajunge in cadranele II si III in sens trigonometric, mai inainte de-a ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei. Deci cele 8 greutati  numai in cadere libera sunt 8 forte conservative.


cand sunt 8 forte conservative?
 
sabauData: Duminică, 2015-01-18, 4:22 PM | Mesaj # 134
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat george ()
cand sunt 8 forte conservative?

Dupa deblocarea celor 8 greutati (8 parghii de ordin 0) numai in timpul functionarii ciclice a turbinei gravitationale in doua faze conf. inventie fig. 1 si fig. N/2.

Teoria care descrie
 functionarea ciclica a turbinei gravitationale in doua faze conf. inventie fig. 1 si fig. N/2 ptrecum si calculele care dovedesc existenta celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0) se poate accesa si pe linkurile: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....te.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structu....ta.html
 
dragostabascoData: Luni, 2015-01-19, 10:39 AM | Mesaj # 135
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
sabau, nu vom discuta alte subiecte pana cand nu terminam cu cel cu care am inceput:

Citat
Prima lege a termodinamicii este respectata si de cele 8 parghii de ordin 0 [8 forte neconservative], deoarece:
-consuma (foloseste) mai multa forta de gravitatie decat produce cele 8 parghii de ordin 0.
-produce mai multa energie electrica decat consuma pentru ridicarea celor doua greutati conf. inventie.
-forta de gravitatie gratuita roteste turbina gravitationala continuu,
conf. inventie, si produce mai multa energie electrica decat consuma
pentru ridicarea celor doua greutati conf. inventie si fig.1.
Acesta a fost textul cu care am inceput si nu ne vom ocupa de altceva decat de el, pana cand totul va fi limpede.
Analiza nu se va face altfel decat stiintific si folosind numai termeni stiintifici.
Asta inseamana ca daca tu ai inventat un termen nou pentru ceva ce deja exista in fizica se va folosi termenul clasic si daca ai dat o denumire clasica pentru ceva nou, va trebui sa folosim o alta denumire care sa nu intre in conflict cu cea veche.

Deocamdata, am stabilit ca ceea ce tu numesti "forta de gravitatie" este de fapt forta numita greutate.

Urmatorul lucru care trebuie stabilit este ce inseamana "consuma (foloseste)". Cei doi termeni creeaza confuzie si nu se intelege daca greutatea este consumata sau folosita.
Forta numita greutate se transforma in altceva, se pierde? In ce fel se consuma? Este arsa precum benzina, transformata in caldura si miscare ca electricitatea, chimic ca intr-o baterie? Care este esenta procesului fizic? Cum se consuma greutatea? De ce spui asta?
 
Forum » Turbina Gravitationala » legea grupurilor cu forte neconservative » Grupuri cu forte neconservative (Grupuri cu forte neconservative)
Căutare: