Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Moderatorul forumului: sabau  
Forum » Turbina Gravitationala » legea grupurilor cu forte neconservative » Grupuri cu forte neconservative (Grupuri cu forte neconservative)
Grupuri cu forte neconservative
sabauData: Joi, 2014-08-14, 7:13 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Grupurile cu forte neconservative sunt realizate de un sistem deschis cu 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt, care sunt diametral opuse oricarui sistem generat din forte conservative. Teoria entropiei controlate 99.9% conf. inventiei, dovedeste acest lucru inclusiv cu calcule. Aceasta afirmatie este dovedita cu teorie si calcule pe lincurile:

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
 
dragostabascoData: Duminică, 2015-01-25, 7:58 PM | Mesaj # 166
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Citat alex ()
rog detalii fara trimitere la linkuri

Citat sabau ()
link:http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html


sabau, ai inteles ce ti-a cerut omul, sau limba Romana iti este straina?
 
sabauData: Duminică, 2015-01-25, 8:31 PM | Mesaj # 167
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat alex ()rog detalii fara trimitere la linkuri

Citat sabau ()link:http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

Citat
 dragostabasco: sabau, ai inteles ce ti-a cerut omul, sau limba Romana iti este straina?

Raspuns sabau:

acest mesaj merita raspuns pentru vizitatorii acestui forum si pentru Dl alex:

Dle dragostabasco fara a analiza lucrarile care sustin inventia si in principal link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
nimeni din aceasta lume (orice specialist) nu poate intelege in profunzime informatia de fond, din cateva fragmente, deoarece sunt lucruri care nu au fost invatate in era noastra si pana nu  le invata nu le stie.

Dovoada cea mai buna sunteti dvs care nu ati fost in stare sa raspundeti nici la cele 10 intrebari din  care 7 intrebari sunt la nivel de liceu. Ultimele 3 intrebari ar trebui sa poata raspunde orice specialist din domeniu deschis la legitati noi in fizica.

Dovoada cea mai buna sunteti dvs care ocoliti cele 4 legitati noi in fizica cu comentarii fara fond, tangente la informatia de fond si faceti acest lucru deoarece nu puteti invata singur ceea ce nu stiti sau denigrati intentionat inventia si inventatorul din motivatii oculte.
 
alexData: Luni, 2015-01-26, 10:37 AM | Mesaj # 168
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 75
Status: Offline
Referitor la intrebarea nr 8 din mesajele 176 si 178 mai am o intrebare la fragmentul de la pag 18 link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html 

Citez fragmentul:
2 -si inainte si dupa ce seridica greutatea G8’ de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inventiei, energia cinetica a greutatilor localizate pe circumferinta nu se disipa (pierde) deoarece se cupleaza si se decupleaza cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30, pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuieze acceleratia, fara a oanula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm).

Rog sa explicati modul in care se
  permite diminuarea acceleratiei, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min?
 
IliescuData: Luni, 2015-01-26, 11:42 AM | Mesaj # 169
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat alex ()
Citat sabau Deci legea excentricitatii permanente este dovedita TEORETIC. Toti amatorii si pseudo-specialistii trebuie sa-si puna cateva intrebari daca au discernamant:
1 – Daca se poate fabrica sau nu "turbinele gravitationale" conf. descriere inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2?
2 – Daca se poate realiza excentricitatea permanenta conf. descriere inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2?
3 – Daca se poate realiza sau nu conf. descriere inventie grupuri cu 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative, atipice, neconventionale etc)? bla bla bla

La primele 3 intrebari raspunsul este categoric DA

Alex, explica-mi te rog si mie cum poti sa construiesti masinaria sa respecte si figura 1 si figura N/2.
 
dragostabascoData: Luni, 2015-01-26, 12:16 PM | Mesaj # 170
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Iliescu, alex daca raspunsul la intrebarea 3 este DA, imi puteti exlica si mie ce sunt cele "8 forte neconservative" si de ce sabau nu imi poate raspunde cu DA sau NU la intrebarea: "Cele 8 forte neconservative se masoara in Newtoni?"?
 
sabauData: Luni, 2015-01-26, 12:55 PM | Mesaj # 171
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat Iliescu: Alex, explica-mi te rog si mie cum poti sa construiesti masinaria sa respecte si figura 1 si figura N/2.
Raspuns sabau, deoarece Dl alex a raspuns CORECT. Comentariile dvs de la mesajul #183 sunt fara fond, intentionat tendentioase. Dovedesc ceea ce afirm: daca inventatorul nu impunea niste parametrii (una greutate 8000kg si inaltimea totala h=10.5m) nu se poate face calcule estimative, conform inventie fig. 1 si fig. N/2 la ambele faze. Referitor la unghiul dintre chesoane, un calcul foarte simplu dovedeste minciuna dvs., 360 de grade impartit la 16 brate (de la 8 chesoane) rezulta 22.5 grade, cu un SDV simplu se poate suda chesoanele intre ele respectand cele ~22.5 grade. Referitor la cele doua faze 75% si 25% conf. inventie se pot realiza foarte usor respectand procedura descrisa de inventator in lucrarile care sustin inventia. Referitor la schitele fig. 1 si fig. N/2 sunt descrise cu lux de amanunte sa le inteleaga orice elev de liceu, la pag. nr. 2,  link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html 

Citez subiectul la care ati ocolit raspunsul cu un mesaj fara fond, tangent la subiect : 
"... Inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2. 

Calcule estimative la PRIMA FAZA,  adecvate inventiei, cu parametrii: una greutate = 8000 kg si h = 10.5 m. 
Detalii pentru calcule la pag. nr. 1, 2, 3, 13, 14, 15 si 16 pe link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html 

La prima faza nu se ridica cele doua greutati, conf. inventie si fig. 1. La prima faza se consuma cel putin 75% din timpul in care se produce ciclul conf. inventie si fig. N/2. In prima faza se cupleaza la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si se calculeaza cu formula lucrului mecanic, energia cedatade cele 8 greutati, conf. inventie si fig. N/2: 8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8 = 3605616J. 

Calcule la FAZA A DOUA, adecvate inventiei, cu parametrii: una greutate = 8000 kg si h =10.5 m.
 
1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare. 
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1. 
3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara. Cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc). 

Energia cedata de cele 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, este de: 8000(kg)*1.5(m)*7(buc)*9.8 = 823200J. Inaltimea medie la cele 7 inaltimi este de 1.5m (10.5/7=1.5). Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2 = 5.25). Energia totala cedata decele 7 greutati, la faza a doua, este INCLUSA in energia totala cedata de cele 8 greutati, la prima faza conf. inventie si fig. N/2. 

Se face diferenta si rezulta: la prima faza conf. inventie si fig. N/2 [8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8] = 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT. Castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu. Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice.
 

Daca ai nelamuri la teorie si calcule posteaza fiecare calcul sau propozitie (fragment) presupus GRESIT, analizeaza in mod minutios presupusa gresala, pentru a scoate in evidenta fiecare PRESUPUSA ineptie, si motivati cu argumente fiecare PRESUPUSA prostie, daca nu o faceti dovediti faptul ca nu puteti face operatii de baza precum: adunare, scadere, inmultire si impartire.
 
IliescuData: Luni, 2015-01-26, 1:09 PM | Mesaj # 172
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat dragostabasco ()
Iliescu, alex daca raspunsul la intrebarea 3 este DA, imi puteti exlica si mie ce sunt cele "8 forte neconservative" si de ce sabau nu imi poate raspunde cu DA sau NU la intrebarea: "Cele 8 forte neconservative se masoara in Newtoni?"?

Raspunsul la intrebarea 3 este NU, consecinta directa a imposibilitatii constructiei masinariei conform cerintelor incoerente ale lui Sabau.

Cele "8 forte neconservative", conform raspunsurilor lui Sabau nu se pot masura in Newtoni, deci nu sunt forte. Sabau abuzeaza de limbaj, de aceea e foarte greu sa te intelegi cu el.

Ce sunt de fapt cele "8 forte neconservative" nu stiu sa spun, pentru ca Sabau nu poate sa explice. Dar e sigur ca nu sunt forte.
 
dragostabascoData: Luni, 2015-01-26, 1:22 PM | Mesaj # 173
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Asa m-am gandit si eu insa in lipsa unui raspuns concis si la obiect din partea inventatorului, totul este pura speculatie.
Numai el stie care sunt cele "8 forte neconservative" si care este natura lor.
Foarte surprinzator insa este ca asteapta sa ii fie confirmate spusele de catre altii fara sa dezvaluie natura noilor concepte care cica sustin inventia.
Din nefericire, se pare ca nu pricepe ca nu se pot face analize de nici un fel asupra unui concept necunoscut.

Poate ne lamureste alex care este convins ca raspunsul la intrebarea 3 este un "categoric DA".

alex, te rog, ne poti spune ce sunt cele "8 forte neconservative"? Se masoara tot in Newtoni sau in alta unitate de masura?
 
IliescuData: Luni, 2015-01-26, 1:52 PM | Mesaj # 174
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat dragostabasco ()
Asa m-am gandit si eu insa in lipsa unui raspuns concis si la obiect din partea inventatorului, totul este pura speculatie.
Numai el stie care sunt cele "8 forte neconservative" si care este natura lor.
Foarte surprinzator insa este ca asteapta sa ii fie confirmate spusele de catre altii fara sa dezvaluie natura noilor concepte care cica sustin inventia.
Din nefericire, se pare ca nu pricepe ca nu se pot face analize de nici un fel asupra unui concept necunoscut.

Eu cred ca nici el nu stie ce vorbeste. Am sperat ca vorbeste codificat, ca sa ascunda ceva secrete, dar a confirmat ca nu este nici un secret pe niciunde.

Ce mi se pare interesant este ca asteapta raspuns la untrebari de genul:
Citat sabau ()
9 – Stiindu-se faptul ca aceste 8 forte neconservative [8 parghii de ordin 0] se pot realiza foarte, foarte usor conf. fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, trebuie pusa intrebarea de ce? Si pentru ce? Nu se atesteaza cele 4 legitati noi in fizica: Legea I.SABAU pentru *N* grupuri cu parghii de ordin 0; Legea I.SABAU pentru excentricitatea permanenta; Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.9% si Legea lucrului mecanic multiplu?
De ce nu se publica? Vezi link:  
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academi....ie.html

Pai cum sa se atesteze si sa se publice astfel de texte care nu inseamna nimic coerent? Nici macar autorul lor, Sabau, nu poate sa explice ce vrea sa spuna cu FALSITATILE sale. Daca vreodata va dori sa se exprime in limbaj stiintific, coerent, ar mai avea vreo sansa. Dar asa ... va trebui sa asteptam disparitia lui ca sa tratam cu cei care ii vor continua activitatea.
 
dragostabascoData: Luni, 2015-01-26, 3:18 PM | Mesaj # 175
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Ma intrebam cat ar costa realizarea unui model experimental de trubina gravitationala !!

Ati auzit de marele inventator Gogu Constantinescu? Nu l-au crezut ca teoria sonicitatii functioneaza insa i-au cumparat inventia cand au vazut ca functioneaza. Uni sunt mai geniali decat altii insa daca esti prea genial nimeni nu te mai intelege. In cazul asta, daca vrei sa fii crezut, trebuie sa arati ca merge. Nimeni nu o sa inteleaga cum merge dar toti or sa vrea sa iti cumpere inventia.

Pentru ca inventia utilizeaza doar 3% energie electrica si are productie supraunitara de energie, este rezonabil sa presupunem ca un model la scara redusa cu motoare electrice care actioneaza masele in interiorul chesoanelor va produce energie in mod proportional cu formulele descoperite de sabau.
Deci, daca 3% inseamna 3kW (sa zicem ca ar fi puterea motoarelor necesare pentru a ridica greutatile) s-ar obtine la iesire un echivalent de 97% sau 97kW. Aceasta putere este mai mult decat suficienta pentru autoalimentarea turbinei.
Asta arata ca desi nu s-ar obtine megawatti s-ar putea demonstra functionarea practica a turbinei.

Se pot folosi de exemplu motoare de genul asta:
http://www.tme.eu/ro/details/pololu-1106/micromotoare-si-accesorii/pololu/#
care costa vreo 90 de lei bucata si merg la 12V/5A.
Presupunand un mecanism surub-piulita si doua motoare pe fiecare cheson ar insemna 2*8*90=1440lei motoarele
Pentru partea de generator electric se pot folosi alternatoare Dacia 1310 care scot exact 12V cat au nevoie motoarele asa ca se poate rezolva usor problema autoalimentarii pentru ca sunt compatbile.
Un alternator Dacia 1310 (aproximativ 150 de lei) are 12V si poate sa dea un curent de 36A adica 12V*36A=432W
http://www.bestautovest.ro/alternator-12v-dacia.html
Puterea necesara actionarii celor 2*8 motoare electrice ar fi: 12*5=60W pentru un motor si 2*8*60W=960W
Deci ca sa alimentezi toate motoarele ai nevoie de trei alternatoare ca sa poti furniza puterea necesara.
Puterea generata o sa fie 3*432W=1296W
Puterea consumata o sa fie cea calculata: 960W.
Diferenta este 1296W-960W=336W.
Adica consumul a vreo patru becuri de 100W.
Asta inseamna ca poti ridica masele in chesoane folosind 960W din cei 1296W produsi si ca poti sa aprinzi aproximativ 4 becuri fara ca instsalatia sa aibe nevoie de alta alimentare de la priza.
Costurile estimate ar fi:
1440 lei pentru motoare
450 lei pentru trei alternatoare,
200 lei pentru alte componente electrice necesare
1500 lei costurile materialelor pentru realizarea constructiei mecanice
2000 lei costuri cu mana de lucru pentru prelucrarea componentelor si asamblarea lor
Cost total estimat: 5590 lei, hai sa rotunjim la 6.000 lei pentru a ar mai aparea alte costuri neprevazute.

Suma necesara o poti obtine foarte usor printr-un credit sau vanzand masina veche. Daca primesti pe cineva in chirie cu 600 lei pe luna, in 10 luni ai banii. In timpul asta poti avea si planurile gata si o lista cu toate materialele necesare si intr-un an poti face demonstratii in fata Academiei Romane si OSIM.

Singura problema ar fi ca puterea generata este de fapt mult mai mare:
daca se consuma 960W (3%) atunci 97% inseamna de fapt 31.040W si se impune introducerea unei frane mecanice care sa previna arderea alternatoarelor care sunt limitate la puteri mai mici.

Pentru ca se consuma 3% la intrare dar se produce 97% la iesire se pot folosi teoretic si motoare mai mici. Trebuie gasita doar combinatia cea mai buna de motoare+generator ca sa coste totul mai putin.

Probabil ca se poate realiza totul si cu 1.500 de lei daca lucrezi singur acasa si ai un prieten care sa iti faca niste suduri.
Eventual, daca sabau crede ca poate sa functioneze si asa, s-ar putea reduce numarul de chesoane de la 8 la ceva mai mic si atunci scad costurile de productie a modelului demonstrativ. Scade si puterea la iesire dar cred ca ar fi suficienta.
 
IliescuData: Luni, 2015-01-26, 3:26 PM | Mesaj # 176
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
O s-o facem impreuna, dragostabasco, pun eu banii jos. Dar trebuie sa asteptam disparitia lui Sabau, ca el n-o sa accepte niciodata modificari si realizari de machete. Sunt insa sanse ca cei care-i vor continua activitatea sa fie mai rezonabili si sa ne vanda drepturile asupra masinariei. Boieri ne-am facut! smile
 
dragostabascoData: Luni, 2015-01-26, 3:30 PM | Mesaj # 177
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Iliescu, eu nu am banii dar m-as apuca sa proiectez turbina.
Daca sabau isi da acordul asupra planurilor ...
 
IliescuData: Luni, 2015-01-26, 3:33 PM | Mesaj # 178
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat dragostabasco ()
Daca sabau isi da acordul asupra planurilor ...

Pai aici e problema, ca Sabau nu o sa accepte varianta ta si o sa insiste pe specificatiile lui imposibil de realizat. De aceea trebuie sa asteptam disparitia lui. Banii nu sunt o problema, asemenea investitii fabuloase sunt inestimabile! smile
 
dragostabascoData: Luni, 2015-01-26, 3:46 PM | Mesaj # 179
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Nu cred ca vor continua.
Dupa ce moare o sa fie la liber inventia si putem realiza cate trubine dorim.
Asta cred ca o sa fie de fapt contributia lui sabau: energie aproape gratis pentru toata lumea, postum.
Nu cred ca o sa vad un leu cata vreme nu are un model functional de turbina cu care sa demonstreze ca merge.
Teoria lui mi se pare prea incalcita chiar daca acum m-a lamurit cu fortele neconservative.
Se pare ca este o alta denumire echivalenta pentru cele 8 chesoane.
Astept raspuns de la sabau ca sa vad daca am inteles corect.

Adăugat (2015-01-26, 3:43 PM)
---------------------------------------------
sabau, stii povestea lui Gogu Constantinescu?
A fost un mare inventator. A creat teoria sonicitatii si a construit printre altele motoare hidraulice sonice.
Povestea principala insa este legata de un sistem hidraulic care sa permita tragerea printre palele elicei fara ca gloantele sa loveasca elicea. Se facusera incercari dar la altitudini mari nu functionau si el a venit cu o metoda hidraulica, sonica.
Nu l-a crezut nimeni in timpul razboiului asa ca a construit un model si a facut demonstratia in fata unui grup de generali.
Nimeni nu a inteles cum functioneaza dar i-au cumparat inventia si aliatii au avut un avantaj tehnologic impotriva nemtilor.

Adăugat (2015-01-26, 3:46 PM)
---------------------------------------------
Uite ce scrie pe Wikipedia despre el:

Citat
A demonstrat ca lichidele sunt compresibile(tot domeniul sonicitatii se bazeaza pe acest lucru)desi toate manualele de fizica sustin si azi exact opusul. I-au fost refuzate primele brevete in America deoarece conducerea institutului de patente a considerat nerealizabile inventiile tocmai datorita teoriei incompresibilitatii lichidelor. A fost responsabil pentru crearea unui nou domeniu al mecanicii, numit sonicitate, care descrie transmiterea energiei prin vibrații în corpurile fluide sau solide. A aplicat noua teorie în numeroase invenții: motorul sonic, pompa sonică, ciocanul sonic și altele. Printre alte realizări ale sale se mai numără și un dispozitiv de tragere printre palele elicei indiferent de turația acesteia și primul schimbător de viteze automat. A participat activ la construcția de avioane engleze, tipul Bristol, în perioada cât a locuit în Anglia.
 
IliescuData: Luni, 2015-01-26, 5:01 PM | Mesaj # 180
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
dragostabasco, degeaba insisti, Sabau nu vrea nici sa construiasca o macheta demonstrativa, nici sa-si modifice cerintele imposibil de realizat. Mai avem o sansa dupa ce dispare el.
 
Forum » Turbina Gravitationala » legea grupurilor cu forte neconservative » Grupuri cu forte neconservative (Grupuri cu forte neconservative)
Căutare: