Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Arhiva - doar pentru citit
Moderatorul forumului: sabau  
Forum » Turbina Gravitationala » Legea excentricitaţii permanente » Excentricitate permanenta (Excentricitate permanenta)
Excentricitate permanenta
sabauData: Joi, 2014-08-14, 6:53 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Excentricitatea permanenta este realizata cu grupuri de forte neconservative, care nu are: un moment al fortei  de sens contrar, pereche actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.
Pentru prima data in era noastra se poate realiza artificial cel putin 2 excentricitati  permanente (si cel putin 3 entitati excentrice) in interiorul unui cerc, acesta afirmatie este dovedita cu inventia mileniului lll. Cele  cel putin 3 entitati ale excentricitaţii permanente actioneaza aidoma unui punct material purtator de masa adimensionala, localizat in interiorul cercului (la infrastructura turbinei gravitationale mixte). Felul in care se poate realiza artificial cel putin 2 excentricitati  permanente si cel putin 3 entitati excentrice in interiorul unui cerc sunt detaliate in :
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....te.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
 
sabauData: Duminică, 2015-08-23, 3:01 PM | Mesaj # 436
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat vasilefelcer ()
sabau a reusit sa demonstreze pentru prima data prin calcule teoretice si o teorie noua ca se poate consuma atractia gravitationala pentru a se produce lucru mecanic. Atentie: Valoarea greutății unui corp este direct proporțională cu masa lui doar in conditiile in care nu exista parghii de ordinul zero. Cand exista parghii de ordinul zero aceasta lege nu se mai aplica deoarece parghiile de ordin zero nu fusesera descoperite inca atunci cand s-a scris fizica clasica.

Si la grupuri cu parghii de ordin zero sunt valabile partial lagitatile fizicii clasice.

Legitatile noi completeaza legile fizicii clasice.
Si la parghiile de ordin zero este valabila propozitia “Valoarea greutății unui corp este direct proporțională cu masa lui” pentru ca:
-cale 8 greutati egale, de pe circumferinta conf. fig.1 si fig. N/2 in timpul functionarii atat la coborare (la prima faza), precum si la urcare (a doua faza), are aceleasi atributii ca oricare alt corp in conditii similare.
-cale 8 greutati egale, de pe circumferinta conf. fig.1 si fig. N/2 realizeaza in timpul functionarii 8 parghii de ordin zero care nu are:
un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si pentru a exploata aceste forte, sistemul deschis cu parghii de ordin zero, interactioneaza cu exteriorul prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.
Numai in acest mod are si: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc., aidoma cum are parghiile clasice.

Exemplu: citez dupa pagina nr. 8, al patrulea aliniat, link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html
“… Parghia cu brat scurt are echilibru dinamic numai la punctul de sprijin.
Dau un exemplu:
Dintr-un balansoar realizam o parghie clasica, daca in stanga se pune o masa de m=20kg, la jumatatea distantei din lungimea bratului (lungimea bratului este de 2m). La acelasi balansoar in dreapta se pune m=10kg, dar fi-va pusa la capatul bratului, la 2m de punctul de sprijin. In aceasta situatie nu se inclina leaganul (deci parghia este in echilibru). Egalitatea, echilibrul se pastreaza numai daca fiecare greutate cade liber cu inaltimea (h) corespunzatoare distantei fata de centrul de sprijin.
 Daca folosim simboluri, avem [{2m)gh] pentru energia potentiala primita de greutatea din stanga, si [mg(2h)] pentru energia potentiala pierduta de greutatea din dreapta.

Deci ambele sunt egale cu 2mgh deoarece energia potentiala primita si energia potentiala pierduta sunt egale si din aceasta cauza energia lor este conservativa, fiindca energia potentiala a unui corp se poate defini numai pentru cazul fortelor sau campurilor conservative.

Deci cele doua ENERGI POTENTIALE din EXEMPLU dat sunt CONSERVATIVE, pargia este in camp conservativ, forta de gravitatie este conservativa si din aceasta cauza si forta parghiei este conservativa …”


In consecinta si la parghiile clasice se consuma din campul gravitational pentru a produce lucru mecanic.
In  concluzie, daca nu au fost si nu sunt probleme la parghiile cu brat scurt de ordin 1. 2 si 3, nu vor exista nici la grupuri cu parghii de ordin zero.
 
vasilefelcerData: Luni, 2015-08-24, 11:15 AM | Mesaj # 437
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 5
Status: Offline
Imi pare rau domnule insa ati tras concluzia gresita. Trebuie sa tineti cont de faptul ca turbina gravitationala consuma atractia gravitationala si o transforma in energie electrica.
Raspunsul dat de dumneavoastra nu se adreseaza problemelor expuse de catre mine si le ocoleste.
Probabil ca nu ati inteles ceea ce v-am cerut sa demonstrati pentru ca va lipseste capacitatea intelectuala.
probabil ca ati descoperit legile Ioan Sabau din intamplare si nu pentru ca ati fost dedicat problemei.
Concluzia pe care o trageti este eronata si neadecvata inventiei pentru ca atractia gravitationala se consuma si este transformata in lucru mecanic si mai apoi in energie electrica. Nimic nu se pierde, totul se transforma, deci prin transformarea atractiei gravitationale in energie electrica, cantitatea de atractie gravitationala din univers scade.
Sigur ca "Si la parghiile de ordin zero este valabila propozitia "Valoarea greutatii unui corp este direct proportionala cu masa lui"" pentru ca desi se consuma atractia gravitationala forula de calcul este aceeasi.
Din nestiinta sau rea vointa alegeti sa ignorati insa efectul scaderii atractei gravitationale:
Daca greutatea unui obiect este G=mxg si m si g sunt mereu constante in cazul fizicii clasice, in cazul parghiilor de ordin zero se consuma atractia gravitationala care scade si atunci chiar daca se aplica aceeasi formula, avem un "gzero" care este mai mic pentru ca s-a pierdut din atractia gravitationala care a fost consumata si transformata in energie electrica deci si G2 va fi mai mic.
In concluzie, daca se va folosi turbina gravitationala vom avea o atractie gravitationala din ce in ce mai mica si rezultatul final va fi desprinderea Pamantului de pe orbita curenta.
Sabau a demonstrat ca se poate consuma campul gravitational si transforma in lucru mecanic si in acest mesaj am demonstrat ca prin consumarea campului gravitational se vor produce cataclisme globale.
Ioan Sabau nu a raspuns intrebarilor puse de catre mine in mesajul precedent. De ce oare? Este cumva mult mai interesat de bani si pentru ca este batran vrea sa isi vada inventia vanduta ca sa se bucure de bani si pe urma, dupa ce moare, nu mai conteaza ce se intampla cu pamantul?
Oare Ioan Sabau este mason si are interese obscure? Cum altfel se explica faptul ca nu a raspuns daca gampul gravitational cosumat se regenereaza sau nu si prin ce mecanism se poate face asta? De ce nu a calculat cata atractie gravitationala se consuma pentru producerea unui megavat? De ce a ocolit acest raspuns? Oare exista motive obscure pentru care nu raspunde sau ii lipseste capacitatea mentala pentru a calcula aceste lucruri?
 
sabauData: Marţi, 2015-08-25, 12:34 PM | Mesaj # 438
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat vasilefelcer ()
"... Ioan Sabau nu a raspuns intrebarilor puse de catre mine in mesajul precedent. De ce oare? Este cumva mult mai interesat de bani si pentru ca este batran vrea sa isi vada inventia vanduta ca sa se bucure de bani si pe urma, dupa ce moare, nu mai conteaza ce se intampla cu pamantul? Oare Ioan Sabau este mason si are interese obscure? Cum altfel se explica faptul ca nu a raspuns daca gampul gravitational cosumat se regenereaza sau nu si prin ce mecanism se poate face asta? De ce nu a calculat cata atractie gravitationala se consuma pentru producerea unui megavat? De ce a ocolit acest raspuns? Oare exista motive obscure pentru care nu raspunde sau ii lipseste capacitatea mentala pentru a calcula aceste lucruri?"

Tema acestui forum este inventia mileniului III sustinuta cu teorie si calcule cu cele 4 legitati noi in fizica.
Solicitarile dvs sunt pertinente, dar tangente la acest forum.

Orice afirmatie fara argumente are o valoare nula.

Nu sunt mason. Daca eram interesat de bani realizam 2 miniturbine gravitationale pentru a le utiliza la sat, si nu
pierdeam 22 de ani pentru finalizarea celor 4 legitati noi in fizica.


Daca nu iti lipseste capacitatea mentala calculeaza ceea ce soliciti altora, inclusiv pentru campul gravitational.

Inventatorului nu-i lipseste capacitatea mentala. Aceasta afirmatie este dovedita cu descoperirea celor 4 legitati noi in fizica, care se poate accesa pe lincurile postate mai jos.

TEORIA INVENTIEIMILENIULUI III si descrierea partiala a Legii I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata, se poate accesa de la pagina nr. 7, link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....>

Pentru a intelege inventia si cele 4 legitati noi in fizica trebuie analizata complet toata lucrarea (33 de pagini).

Oricine poate solicita lamuriri si precizari la telefon 0736944965, daca nu intelege oarece din teorie si calcule.

Legile I.SABAU pentru *N* grupuricu parghii de ordin 0, link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....e....e]

Legile I.SABAU pentru excentricitatea permanenta, link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....%....e]

Legea lucrului mecanic multiplu, link:
]http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%2....2....e]

Dupa analiza lucrarilor mentionate mai sus se poate analiza pentru calcule si linkul:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
 
vasilefelcerData: Vineri, 2015-08-28, 9:25 AM | Mesaj # 439
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 5
Status: Offline
Asa cum am demonstrat in mesajul precedent, tot ce afirma Ioan Sabau cu privire la producerea de lucru mecanic si energie este adevarat. Pentru prima oara in istorie, cu ajutorul parghiilor de ordin 0 si a excentricitatii permanente se poate transforma atractia gravitationala in lucru mecanic.
Tot in mesajul meu precedent am demonstrat ca atractia gravitationala este CONSUMATA de turbina si lucrul asta l-a confirmat si Sabau.
Am demonstrat in mesajul meu precedent ca prin folosirea inventiei lui Sabau se va consuma atractia gravitationala care tine Pamantul pe orbita si ca se va destabiliza echilibrul universului in care traim pentru ca atractia gravitationala va fi mai mica.
Cu toate astea, Sabau a spus doar ca ingrijorarile noastre ar fi pertinente dar ca nu fac subiectul acestui forum. Un raspuns de adevarat politician: promite ca o sa ne dea energie dar ne spune ca degeaba ne ingrijoram ce se va intampla cu vietile noastre si ale copiilor nostri dupa, ca cica ii stricam forumul.
Atata valoreaza vietile noastre si ale copiilor pentru Sabau? Mai mult decat forumul lui? De-aia nu vrea sa ne spuna ce se va intampla cand totata atractia gravitationala care pana acum nu a mai fost consumata niciodata in Univers, va fi consumata?
Ati vazut ca dupa ce a facut toata teoria turbinei si a demonstrat ca se poate consuma atractia gravitationala ca sa producem electricitate ma pune pe mine sa calculez ce nu a calculat el (sau poate nu vrea sa ne spuna rezultatele pentru ca le-a calculat deja si a iesit exact cum am demonstrat, ca o sa ramanem fara atractie gravitationala care dupa cum stim toti nu se poate crea pentru ca daca ar fi existat o sursa pentru atractia gravitationala ea ar fi crescut).
Atentie! Aceasta este o demonstratie a faptului ca ATRACTIA GRAVITATIONALA NU SE REGENEREAZA: daca atractia gravitationala a fost constanta in univers pana acum desi nimeni nu descoperise un mijloc de a o consuma, inseamna ca nu exista nici o sursa naturala de generare a atractiei gravitationalae. Efectul de atractie gravitationala observat pana acum a fost mereu constant doar pentru ca nimeni nu a reusit sa o consume pentru ca nu exista parghii de ordinul zero naturale. Acestea se obtin doar cu excentricitate permanenta generata artificial.
De ce ocoleste mereu si mereu Ioan Sabau raspunsul la aceste intrebari? De ce nu ne spune cata atractie gravitationala se consuma pentru producerea unui megawat? De ce ma pune pe mine sa calculez asta? Cu ce formula se poate calcula asta? Eu nu stiu, ca nu eu am inventat turbina gravitationala, el a inventat-o.
El a gasit o metoda de a produce electricitate, dar metoda lui este periculoasa si o sa ne omoare pe noi si copii nostri pentru ca o sa se consume toata atractia gravitationala si o sa iasa pamantul de pe orbita si lui ii pasa doar ca intrebarile mele cica nu sunt pe subiectul forumului!
De ce nu iti pasa de viitorul meu si al copiilor mei Sabau? De ce nu te intereseaza ca inventia ta o sa ne lase fara atractie gravitationala si ca Pamantul o sa iasa de pe orbita Soarelui?
De ce Sabau care a lucrat 22 de ani la teorie si la turbina nu spune cata ataractie gravitationala se consuma pentru un megawat? De ce ne pune pe noi sa calculam ceea ce el probabil cunoaste de mult si nu vrea sa spuna?
Va spun eu de ce: pentru ca stie ca inventia lui ucide. Sigur nu ne va ucide in timpul vietii lui pentru ca altfel nu ar fi incercat sa o vanda dar probabil ca in 50 de ani, folosita la scara globala se va intampla. Atunci el o sa fie de mult oale si ulcele ca e batran si copii nostri vor trece prin chinuri groaznice!
In loc sa il arda sufletul ca inventia lui o sa ne omoare pe toti pe el il doare ca intrebarile noastre cica sunt tangente la forum!
Mie imi pasa daca copii mei vor muri de inventia ta!
Sa ne spui cata atractie gravitationala se consuma pentru producerea unui megawat! De ce ascunzi informatia asta? Ca sa nu stim cat de periculoasa este turbina nu? La fel ca un politician care promite ca da bani dar nu spune ca banii aia ii ia din taxe si mai mari care le pune dupa ce e votat!
 
sabauData: Miercuri, 2015-09-23, 1:28 PM | Mesaj # 440
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Aceasta tema se va bloca pentru faptul ca nu se mai comenteaza subiectul propus pentru dezbatere publica. Se blocheaza si pentru faptul ca se incearca, fara agumente, marginalizarea subiectului.

Intrebarile sau comentariile privind aceasta tema si celelalte teme blocate se pot posta in viitor la temele cu titlul: Grupuri cu forte neconservative si Grupuri cu parghii de ordin zero.
 
dragostabascoData: Miercuri, 2015-09-23, 2:34 PM | Mesaj # 441
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Citat vasilefelcer ()
Atentie! Aceasta este o demonstratie a faptului ca ATRACTIA GRAVITATIONALA NU SE REGENEREAZA: daca atractia gravitationala a fost constanta in univers pana acum desi nimeni nu descoperise un mijloc de a o consuma, inseamna ca nu exista nici o sursa naturala de generare a atractiei gravitationalae. Efectul de atractie gravitationala observat pana acum a fost mereu constant doar pentru ca nimeni nu a reusit sa o consume pentru ca nu exista parghii de ordinul zero naturale. Acestea se obtin doar cu excentricitate permanenta generata artificial.
Pardon!
Acesta este un argument excelent. Daca nu au existat consumatori naturali de atractie gravitationala (parghii de ordin zero) pana acum si nu s-a constatat o variatie a atractiei gravitationale inseamna ca nu exista nici un generator natural de atractie gravitationala. Implicit, consumarea acesteia si transformarea in energie electrica duce la scaderea atractiei gravitationale care nu se regenereaza.
Raspunsul tau trebuie sa demonstreze cunoasterea fizicii, Sabau, nu inabilitatea de a raspunde.
Problema este extrem de grava si nu o poti eluda.
Esti obligat sa arati cata gravitatie se consuma pentru producerea unui Megawatt.
 
Forum » Turbina Gravitationala » Legea excentricitaţii permanente » Excentricitate permanenta (Excentricitate permanenta)
Căutare: