Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Arhiva - doar pentru citit
Moderatorul forumului: sabau  
Forum » Turbina Gravitationala » Legea excentricitaţii permanente » Excentricitate permanenta (Excentricitate permanenta)
Excentricitate permanenta
sabauData: Joi, 2014-08-14, 6:53 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Excentricitatea permanenta este realizata cu grupuri de forte neconservative, care nu are: un moment al fortei  de sens contrar, pereche actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.
Pentru prima data in era noastra se poate realiza artificial cel putin 2 excentricitati  permanente (si cel putin 3 entitati excentrice) in interiorul unui cerc, acesta afirmatie este dovedita cu inventia mileniului lll. Cele  cel putin 3 entitati ale excentricitaţii permanente actioneaza aidoma unui punct material purtator de masa adimensionala, localizat in interiorul cercului (la infrastructura turbinei gravitationale mixte). Felul in care se poate realiza artificial cel putin 2 excentricitati  permanente si cel putin 3 entitati excentrice in interiorul unui cerc sunt detaliate in :
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....te.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
 
sabauData: Miercuri, 2015-01-07, 4:53 PM | Mesaj # 211
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco: Lipsa ta de cunostinte mi se pare amuzanta. Faptul ca tu crezi ca forta se "consuma" ma da pe spate de ras. Astept cu nerabdare sa demonstrezi ca forta se poate consuma, lucru nemaintalnit in fizica pana in ziua de astazi.

Raspuns sabau: referitor la “ma da pe spate de ras”, cei care vor rade fi-vor utilizatorii acestui forum cand citesc comentariile dvs infantile, ceea ce afirm si dovedesc in acest mesaj.

Forta de gravitatie se consuma (se foloseste) INDUSTRIAL, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2,  pentru prima data in era noastra.

Consum (conform dex): cantitate de combustibil, dematerial și de energie consumată într-o unitate de timp pentru executarea unui produs, a unei operații etc. Sa analizam textul in cauza, citez:
"...
 In toate domeniile specialistii isi doresc cat mai multe parghii pentru a rezolva problemele majore cu care se confrunta in domeniul lor de activitate. In era noastra (din anul 1993) exista grupuri cu parghii de ordin 0 si de ordin 1, in domeniul mecanicii sustinute cu 4 legitati noi in fizica.

Prima lege a termodinamicii este respectata si de cele 8 parghii de ordin 0, deoarece:
-consuma mai multa forta de gravitatie decat produce cele 8 parghii de ordin 0.
-produce mai multa energie electrica decat consuma pentru ridicarea celor doua greutati conf. inventie.
-forta de gravitatie gratuita roteste turbina gravitationala continuu, conf. inventie, si produce mai multa energie electrica decat consuma pentru ridicarea celor doua greutati conf. inventie si fig.1.

Detalii suplimantare: cele 8 forte neconservative) se rotesc numai pentru ca forta de gravitatie atrage spre pamant cele 8 greutati aflate pe circumferinta, la prima faza, conf. inventiei si fig. N/2, precum si cele 7 greutati aflate pe circumferinta, la faza a doua, conf. inventiei si fig. 1. Cele 8 parghii de ordin 0 se rotesc numai datorita fortei de gravitatie. Deci pentru a se rotii cele 8 forte neconservative consuma (foloseste, utilizeaza etc) numai forta de gravitatie.
Grupul cu parghii de ordin 0, conf. inventiei produce o forta care roteste arborele turbinei. Arborele rotindu-se realizeaza lucru mecanic care prin intermediul multiplicatorului de turatie si a generatoarelor conf. inventiei produce energie electrica.
 In consecinta cele 8 forte neconservative utilizeaza (consuma) forta de gravitatie, cu mult mai multa decat se produce la arborele turbinei gravitationale. In concluzie cele 8 forte neconservative utilizeaza (consuma) forta de gravitatie, GRATUITA si numai din aceasta cauza produce mai multa energie electrica decat consuma pentru ridicarea celor doua greutati conf. inventie si fig.1. 
Referitor la: “…In ce privestera spunsul pe care mi-ai sugerat sa il dau ... nu am gasit intrebarea. Daca vrei raspunsuri, mai intai pune intrebari …”
Aveti mai jos Intrebarile la textul postat mai sus la inceputul mesajului:
-vrei sa ai mai multe parghii pentru ati rezolva problemele (materiale, profesionale etc)?
-in era noastra sunt descoperite cele 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative)?
-care este structura de rezistenta a celor 8 forte neconservative (daca nu sunt cele 4 legitati noi in fizica)?
-prima lege a termodinamicii este respectata de cele 8 parghii de ordin 0 (cele 8 forte neconservative)?
-consuma mai multa forta de gravitatie decat produce cele 8 parghii de ordin 0 (cele 8 forte neconservative)?

-produce mai multa energie electrica decat consuma pentru ridicarea celor doua greutati conf. inventive?
-forta de gravitatie gratuita roteste turbina gravitationala continuu, conf. inventie, si produce mai multa energie electrica decat se consuma (din afara sistemului deschis semihibrid) pentru ridicarea celor doua greutati conf. inventie si fig.1?
 
sabauData: Miercuri, 2015-01-07, 7:34 PM | Mesaj # 212
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat Iliescu ()
Salutari Sabau si la multi ani! E ciudat cata incrancenare se naste din niste discutii care se refera la realitatea fizica. Fizica e frumoasa, mai ales mecanica, pentru ca se poate verifica direct prin experiment care formulele sunt corecte si care nu. Asa ca propun sa discutam cu calm si argumente iar din cand in cand sa ne readucem aminte ca tot experimentul este cel care decide in Fizica.

Am gasit in mai multe mesaje (#1153, #155, #157, #159, #162 etc) aceasta fraza:
Citat sabau ()
Formula L=mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare, din aceasta cauza sunt necesare inaltimile medii care se pot accesa pe link:http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

In partea subliniata formula aceea reprezinta lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate, ce actioneaza asurpa corpurilor de masa m ce se deplaseaza pe o diferenta de inaltime h. Sper ca esti de acord cu asta.

Te rog sa prezinti argumentele pe care le ai pentru a face afirmatia subliniata. Pe ce te bazezi cand spui ca multiplicatorul si generatoarele consuma alta energie? Este o ipoteza de-a ta, sau e o concluzie pe baza vreunui rationament? Prezinta acel rationament cat mai clar sa-l vada toti cei care sunt interesati de subiect.

Multumesc si la multi ani!

Inainte de a raspunde la solicitarea dvs astept sa raspundeti dvs la intrebarea:
Daca se poate calcula cu formula L=mgh energia consumata de multiplicator si generatoare la cele doua faze conf. inventie fig. 1 si fig. N/2?

Daca se poate calcula cu formula L=mgh energia consumata de multiplicator si generatoare la cele doua faze conf. inventie fig. 1 si fig. N/2, cum calculati fara inaltimile medii detaliate la paginile 2, 3, 13, 14 si 15 pe link 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
 
IliescuData: Joi, 2015-01-08, 11:03 AM | Mesaj # 213
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat sabau ()
Multumesc si la multi ani!

Inainte de a raspunde la solicitarea dvs astept sa raspundeti dvs la intrebarea:
Daca se poate calcula cu formula L=mgh energia consumata de multiplicator si generatoare la cele doua faze conf. inventie fig. 1 si fig. N/2?

Sabau, cu formula L=mgh se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate in coborarea si urcarea greutatilor. Acest lucru mecanic este pozitiv la coborare si negativ la urcare si depinde strict de masele corpurilor urcate si coborate si de diferenta de inaltime pe care se deplaseaza fiecare. Asadar, cu formula aceasta nu se calculeaza energia consumata de multiplicator si generatoare. Pentru calculul energiei consumate de acestea, trebuie facut bilantul energetic.

E randul tau sa-ti prezinti motivele si argumentele pentru care faci afirmatia aceasta:
Citat sabau ()
Formula L=mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare,
 
sabauData: Joi, 2015-01-08, 2:12 PM | Mesaj # 214
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco ()
Explicatii suplimentare: Asa cum firul electric permite transformarea energiei electrice in alt tip de energie (cinetica, termica, potentiala), la fel si forta de atractie gravitationala permite transformarea energei potentiala in alt tip de energie (cinetica, termica, electrica). Asa cum firul electric nu se consuma, nici forta de atractie gravitationala nu se consuma, pentru ca nici firul si nici forta nu sunt energii.
Toate incercarile tale de a demonstra posibilitatea consumului fortei de atractie gravitationala vor esua pentru ca nu poate fi consumata.

Forta de atractie gravitationala atrage cele 8 greutati care in miscare au energie cinetica si conf. inventie se transforma in energie electrica.

Deci inventia [cele 8 parghii de ordin 0] foloseste (utilizeaza, consuma etc) forta de gravitatie.


Citez din "Descriere.ro" de la pagina nr. 1, care se poate accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descrie....ro.html

"... Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei  mecanice folosită la producerea energiei electrice.  Inventia se refera la un grup de turbine gravitationale care utilizeaza forta de gravitatie circa 97% si circa 0,001 pana la 3% energie electrica, pentru a produce mai multa energie electrica, decat consuma ..."

Citat dragostabasco: Uite, nu ai demonstrat nimic:

Citat sabau: "Forta de gravitatie se consuma (se foloseste) INDUSTRIAL, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2,  pentru prima data in era noastra. "

Citat dragostabasco: Asta nu este o demonstratie, este doar o dorinta de-a ta.

Dle dragostabasco comentariile dvs sunt nesemnificative in raport cu inventia si nu afecteaza informatia de fond din lucrarile care sustin inventia.


Dle dragostabasco din citatul meu, citat de dvs mai sus, citez partial:   "...Forta de gravitatie se consuma (se foloseste) INDUSTRIAL ..."

Analizati in loc de "se consuma" sintagma din paranteza "se foloseste" sau se UTILIZEAZA etc.

Mesajele care depasesc ~36 de randuri se sterg. 

Comentariile dvs sa fie strict la subiect privind numai si numai teoria si calculele din lucrarile care sustin inventia.

Daca comentariile dvs sunt pe langa sau tangente la teoria si calculele din lucrarile care sustin inventia se vor sterge.
 
sabauData: Joi, 2015-01-08, 3:15 PM | Mesaj # 215
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat Iliescu ()
cu formula L=mgh se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate in coborarea si urcarea greutatilor. Acest lucru mecanic este pozitiv la coborare si negativ la urcare si depinde strict de masele corpurilor urcate si coborate si de diferenta de inaltime pe care se deplaseaza fiecare. Asadar, cu formula aceasta nu se calculeaza energia consumata de multiplicator si generatoare. Pentru calculul energiei consumate de acestea, trebuie facut bilantul energetic.
E randul tau sa-ti prezinti motivele si argumentele pentru care faci afirmatia aceasta:
Citat sabau ()
Formula L=mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare,

Raspuns:
cu formula L=mgh nu se poate calcula energia consumata de multiplicator si generatoare.
Cu formula L=mgh se poate calcula energia consumata de multiplicator si generatoare numai cu inaltimi medii detaliate la paginile 2, 3, 13, 14 si 15 pe link
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html


Argumentele mele sunt detaliate in lucrarile care sustin inventia. Citez numai un fragment din lucrarea cu titlul turbina gravitationala mixta de la pag. 2 care se poate accesa pe link mentionat mai sus.

“… Calculele cu formula L=mgh se fac numai la un CICLU, la fiecare faza separat, conf. inventie deoarece sunt distincte si nu se pot calcula ambele faze deodata precum au procedat pseudo-specialistii.

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), se face calculand separat fiecare faza distincta, se face diferenta si rezulta lucrul mecanic CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati (3605616J) la prima faza, energia primita (823200J) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf.
inventie, si rezulta: 3605616J - 823200J = 2782416J…” Castig aproape gratuit, deoarece forta de gravitatie este gratuita.


Argumentele care le solicitati sunt descrise in lucrarile care sustin inventia cu teorie si calcule inclusiv in lucrarea cu titlul demonstratie grafica link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html


Daca sunt nelamuriri la teorie sau calcule rog cel mult 3 intrebari ...
 
IliescuData: Joi, 2015-01-08, 6:12 PM | Mesaj # 216
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat sabau ()
Daca sunt nelamuriri la teorie sau calcule rog cel mult 3 intrebari ...

Sabau, nimic din ce ai postat in raspunsul #230 nu raspunde la intrebarea mea. Degeaba imi spui ca argumentele sunt detaliate la tine pe site, daca nu le specifici. Calculul pentru fiecare faza separat se poate face si daca formula include energia consumata de generatoare si daca nu include acea energie.

Reformulez intrebarea:

Din ce motive
Citat sabau ()
Formula L=mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare,

?


Ca sa raspunzi la ea, trebuie sa scrii ceva de forma asta:

"Formula L = mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare pentru ca : motiv 1, motiv 2, ... motiv n."
 
dragostabascoData: Joi, 2015-01-08, 6:27 PM | Mesaj # 217
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Pentru ca nu am voie sa scriu mai mult de 36 de randuri, nu voi mai cita textul tau, ca sa am spatiu.

Comentariile mele sunt desigur foarte semnificative. Motivul pentru care nu iti dai seama de asta este ca nu ai cunostinte profude de fizica ci doar superficiale.

In ceea ce priveste sugestia ta de a folosi in loc de "se consuma" pe "se foloseste" sua "se utilizeaza", nu sunt de loc de acord pentru ca ai mai spus si ca "se transforma", chiar in mesajul 229. In timp ce "foloseste" si "utilizeaza" sunt sinonime, "consuma" nu este deloc sinonim, inseamna cu totul altceva.

Acum trebuie sa dau totusi un citat, nu am ce face: "Forta de atractie gravitationala atrage cele 8 greutati care in miscare au
energie cinetica si conf. inventie se transforma in energie electrica. Deci inventia [cele 8 parghii de ordin 0] foloseste (utilizeaza, consuma etc) forta de gravitatie.
".
Ar fi bine sa specifici clar ce anume se transforma in energie electrica, pentru ca daca energia cinetica se transforma in energie electrica atunci este corect, dar daca forta de atractie gravitationala se transforma in energie electrica atunci este gresit.
Mai departe, nu se poate absolut deloc scrie "utilizeaza, consuma, etc" utilizeaza si consuma nu inseamna acelasi lucru iar etc poate insemna dupa dorinta fiecaruia: reduce, amplifica, transforma, adapteaza, prajeste, zboara, ingheata, etc.
Nu vei reusi sa demonstrezi nimic niciodata folosind "etc".

Daca esti dispus, corecteaza-ti exprimarea ca sa fie limpede ce gandesti si voi analiza inca odataceea ce spui, ca sa vad in ce masura este corect sau nu. Pana acum nu ai reusit sa demonstrezi ca forta de atractie gravitationala poate fi consumata.
Doresti sa mai incerci?
 
sabauData: Vineri, 2015-01-09, 11:59 AM | Mesaj # 218
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat Iliescu: Ca sa raspunzi la ea, trebuie sa scrii ceva de forma asta: "Formula L = mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare pentru ca : motiv 1, motiv 2, ... motiv n."

Asa cum am raspuns in mesajul anterior, citez partial:

"... Argumentele mele sunt detaliate in lucrarile care sustin inventia ..."

Dau ca exemplu numai 2 motive din cele redactate in lucrarile care sustin inventia.

Formula L = mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare pentru ca :
1 - formula L = mgh nu este compatibila cu inventia mileniului III.

Formula lucrului mecanic se poate utiliza pentru calcule la inventie, la ambele faze, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2 numai daca se foloseste inaltimile medii detaliate la paginile 2, 3, 13, 14 si 15 care se pot accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

2 - aceasta inventie nu poate respecta (nu este compatibila) nici cu legile lui Newton si nici cu a doua lege a Termodinamicii, citez din lucrarea cu titlul demonstratie grafica de la pagina nr. 18 care se poate accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

"... Legile lui Newton precum si adoua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) nu se poate utiliza la grupurile de forte neconservative cu entropie controlata 99.9%. Legile lui Newton sunt partial compatibile cu turbinele gravitationale.

Din aceasta cauza este strict necesara Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii). Numai cu ajutorul experientelor mecanice efectuate celor 8 forte neconservative putem determina intr-un ciclu la ambele faze cresterea si descresterea energiei datorita acceleratiei oscilante ..."

C
resterea si descresterea energiei cinetice, la fiecare ciclu, la ambele faze este realizata pentru prima data in era noastra conf. inventiei fig. 1 si fig. N/2, citez cateva fragmente din aceeasi pagina nr. 18 mentionata mai sus.

"... Deci in prima faza la toate tipurile de turbine gravitationale cele 8 greutati de pe circumferinta coboara deodata cu turbina, cu o viteza din ce in ce mai mare si se accelereaza continuu, conf. inv. si fig. N/2, datorita faptului ca cele 8 greutati (8 forte neconservative) de pe circumferinta sunt franate numai de multiplicatorul de turatie si cele doua
generatoare ..."


"... La faza a doua incepe sa se ridice cele doua greutati conf. inventie si fig. 1 si viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie ..."

"... Si la a doua faza, in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie, sistemul deschis a celor 7 parghii de ordin 0 (cele 7 forte neconservative), interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei gravitationale care transmite miscarea de rotatie la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare precum si prin franarea turbinei cu castig de energie, prin cuplarea celor ~3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

Deci energia si la faza a DOUA  nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie ..."
 
sabauData: Vineri, 2015-01-09, 12:23 PM | Mesaj # 219
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco ()
Daca esti dispus, corecteaza-ti exprimarea ca sa fie limpede ce gandesti si voi analiza inca odataceea ce spui, ca sa vad in ce masura este corect sau nu. Pana acum nu ai reusit sa demonstrezi ca forta de atractie gravitationala poate fi consumata. Doresti sa mai incerci?

Forta se foloseste, se utilizeaza, etc.

La acest forum nu se posteaza eseuri si nu se fac analize literare ...


Raspunde la mesajul anterior numai strict la subiectul deschis de dvs, citez:

"... Citat dragostabasco: Explicatii suplimentare: Asa cum firul electric permite transformarea energiei electrice in alt tip de energie (cinetica, termica, potentiala), la fel si forta de atractie gravitationala permite transformarea energei potentiala in alt tip de energie (cinetica, termica, electrica). Asa cum firul electric nu se consuma, nici forta de atractie gravitationala nu se consuma, pentru ca nici firul si nici forta nu sunt energii.
Toate incercarile tale de a demonstra posibilitatea consumului fortei de atractie gravitationala vor esua pentru ca nu poate fi consumata.


Raspuns sabau: forta de atractie gravitationala atrage cele 8 greutati care in miscare au energie cinetica si conf. inventie se transforma in energie electrica.

Deci inventia [cele 8 parghii de ordin 0] foloseste (utilizeaza, consuma etc) forta de gravitatie.


Citez din "Descriere.ro" de la pagina nr. 1, care se poate accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descrie....ro.html

"... Procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei  mecanice folosită la producerea energiei electrice.  Inventia se refera la un grup de turbine gravitationale care utilizeaza forta de gravitatie circa 97% si circa 0,001 pana la 3% energie electrica, pentru a produce mai multa energie electrica, decat consuma ..."

Citat dragostabasco: Uite, nu ai demonstrat nimic:

Citat sabau: "Forta de gravitatie se consuma (se foloseste) INDUSTRIAL, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2,  pentru prima data in era noastra. "

Citat dragostabasco: Asta nu este o demonstratie, este doar o dorinta de-a ta.

Dle dragostabasco comentariile dvs sunt nesemnificative in raport cu inventia si nu afecteaza informatia de fond din lucrarile care sustin inventia.


Dle dragostabasco din citatul meu, citat de dvs mai sus, citez partial:   "...Forta de gravitatie se consuma (se foloseste) INDUSTRIAL ..."

Analizati in loc de "se consuma" sintagma din paranteza "se foloseste" sau se UTILIZEAZA etc.

Mesajele care depasesc ~36 de randuri se sterg.

Comentariile dvs sa fie strict la subiect privind numai si numai teoria si calculele din lucrarile care sustin inventia.

Daca comentariile dvs sunt pe langa sau tangente la teoria si calculele din lucrarile care sustin inventia se vor sterge ..."
 
IliescuData: Vineri, 2015-01-09, 1:40 PM | Mesaj # 220
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat sabau ()
Dau ca exemplu numai 2 motive din cele redactate in lucrarile care sustin inventia.

Formula L = mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare pentru ca :
1 - formula L = mgh nu este compatibila cu inventia mileniului III.


2 - aceasta inventie nu poate respecta (nu este compatibila) nici cu legile lui Newton si nici cu a doua lege a Termodinamicii

Sabau, sa o luam pe rand, incepand cu primul motiv invocat.

Intrebarea urmatoare este: din ce motive formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, nu este compatibila cu masinaria ta?

Tin sa-ti aduc la cunostinta faptul ca a afirma pur si simplu aceasta incompatibilitate fara a motiva de ce exista ea nu constituie o demonstratie si deci nu constituie un raspuns la intrebare. Spune care sunt motivele pentru incompatibilitate.
 
sabauData: Sâmbătă, 2015-01-10, 0:25 AM | Mesaj # 221
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat Iliescu: Tin sa-ti aduc la cunostinta faptul ca a afirma pur si simplu aceasta incompatibilitate fara a motiva de ce exista ea nu constituie o demonstratie si deci nu constituie un raspuns la intrebare. Spune care sunt motivele pentru incompatibilitate.

Daca doriti sa continuam mesajele (si eu doresc) analizati tot mesajul si cel putin doua linkuri:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

Daca analizati tot mesajul inclusiv cele doua linkuri aflati (cauzele) de ce formula lucrului mecanic, legile lui Newton precum si a doua Lege a Termodinamicii sunt incompatibile cu inventia. Daca nu analizati tot mesajul inclusiv cele doua linkuri nu aveti de unde stii structura de rezistenta a inventiei (4 legitati noi in fizica). Prima data puneti intrebari daca aveti nelamuriri la teorie sau la calculele care o sustin.

Daca sunt gresite dvs., sau orice specialist mediocru din domeniu le poate anihila (desfiinta) cu argumente logice.
 Pentru ca numai  pseudo-specialistii denigreaza cele 4 legitati noi in fizica deoarece cred ca stiu ceea ce nu stiu, si din preaplinul (fara fond) din ei, fac afirmatii infantile foarte usor de desfintat de orice specialist mediocru din domeniu.

Citez partial din mesajul anterior:

"... Argumentele mele sunt detaliate in lucrarile care sustin inventia ..."
Dau ca exemplu numai 2 motive din cele redactate in lucrarile care sustin inventia.

Formula L = mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare pentru ca :
1 - formula L = mgh nu este compatibila cu inventia mileniului III.

Formula lucrului mecanic se poate utiliza pentru calcule la inventie, la ambele faze, conf. inventie fig. 1 si fig. N/2 numai daca se foloseste inaltimile medii detaliate la paginile 2, 3, 13, 14 si 15 care se pot accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

2 - aceasta inventie nu poate respecta (nu este compatibila) nici cu legile lui Newton si nici cu a doua lege a Termodinamicii, citez din lucrarea cu titlul demonstratie grafica de la pagina nr. 18 care se poate accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

"... Legile lui Newton precum si adoua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) nu se poate utiliza la grupurile de forte neconservative cu entropie controlata 99.9%. Legile lui Newton sunt partial compatibile cu turbinele gravitationale.

Din aceasta cauza este strict necesara Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii). Numai cu ajutorul experientelor mecanice efectuate celor 8 forte neconservative putem determina intr-un ciclu la ambele faze cresterea si descresterea energiei datorita acceleratiei oscilante ..."

C
resterea si descresterea energiei cinetice, la fiecare ciclu, la ambele faze este realizata pentru prima data in era noastra conf. inventiei fig. 1 si fig. N/2, citez cateva fragmente din aceeasi pagina nr. 18 mentionata mai sus.

"... Deci in prima faza la toate tipurile de turbine gravitationale cele 8 greutati de pe circumferinta coboara deodata cu turbina, cu o viteza din ce in ce mai mare si se accelereaza continuu, conf. inv. si fig. N/2, datorita faptului ca cele 8 greutati (8 forte neconservative) de pe circumferinta sunt franate numai de multiplicatorul de turatie si cele doua
generatoare ..."


"... La faza a doua incepe sa se ridice cele doua greutati conf. inventie si fig. 1 si viteza turbinei gravitationale este din ce in ce mai mica (scade) pana incepe alt ciclu, conf. inventie ..."

"... Si la a doua faza, in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea celor 2 greutati conf. inventie, sistemul deschis a celor 7 parghii de ordin 0 (cele 7 forte neconservative), interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei gravitationale care transmite miscarea de rotatie la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare precum si prin franarea turbinei cu castig de energie, prin cuplarea celor ~3 generatoare pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.

Deci energia si la faza a DOUA  nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie ..."
 
IliescuData: Sâmbătă, 2015-01-10, 3:52 PM | Mesaj # 222
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat sabau ()
Daca doriti sa continuam mesajele (si eu doresc) analizati tot mesajul si cel putin doua linkuri:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

Sabau, am citit mesajul tau si cele doua pagini. Ele nu raspund la intrebarea adresata pentru ca acolo sunt doar afirmatii fara a da vreo justificare.

Spune din ce motive formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, nu este compatibila cu masinaria ta?

Raspunsul trebuie sa fie de forma : "Formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, nu este compatibila cu masinaria mea pentru ca: motiv1, motiv 2, ... motiv n".
 
sabauData: Sâmbătă, 2015-01-10, 10:54 PM | Mesaj # 223
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat Iliescu ()
Raspunsul trebuie sa fie de forma : "Formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, nu este compatibila cu masinaria mea pentru ca: motiv1, motiv 2, ... motiv n".

Am raspuns la aceasta intrebare inclusiv cu detalii din cele doua linkuri care ati afirmat ca le-ati citit, acum este randul dvs sa raspundeti la cel mult 3 intrebari (raspunsuri care indiect rezolva partial si intrebarea dvs):

1 - Raspunsul dvs trebuie sa fie de forma : "Formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, este compatibila cu turbinele gravitationale care functioneaza in doua faze dstincte?. Daca raspunsul Dvs este DA . Raspunsul Dvs trebuie sustinut cu argumente adecvate inventiei.

2 - Raspunsul dvs trebuie sa fie de forma : "Legile lui Newton" se refera numai la fortele conservative care actioneaza in camp conservativ, intrebare: sunt "Legile lui Newton" compatibile cu turbinele gravitationale care functioneaza cu grupuri de forte neconservative [grupuri cu parghii de ordin 0]?. Daca raspunsul Dvs este DA. Raspunsul Dvs trebuie sustinut cu argumente adecvate inventiei.
 Stiind faptul ca fortele conservative si grupurile de forte neconservative sunt DISTINCTE (complet diferite).

Cateva precizari privind grupurile cu parghii de ordin 0 [grupuri cu forte neconservative]:

sistemul deschis semihibrid al celor 8 forte neconservative este deschis in exterior si in interiorul sau este inchis, citez un fragment din lucrarea demonstratie grafica de la pag. Nr. 9, care se poate accesa pe link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

“… Definitie: Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), are legaturi exterioare (deschise) si interioare (inchise) cu interacţiuni intre cele 2 subsisteme ale fiecarui ciclu (izolate numai in legatura cu entropia), cu parametrii variabili, cu entropia crescuta la prima faza si entropia descrescuta la faza a doua, ambele controlate 99.9%, astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul
ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului la valoarea parametrilor proiectati conf. inventie, fig.1 si fig. N/2.


Conform inventie entropia contolata nu are o formula proprie, la fiecare faza se realizeaza calcule energetice separate si din prima faza se scade cele doua greurati care se ridica la faza a doua. Castigul de energie (lucru mecanic) este cedat la multiplicatorul de turatie si celor doua generatoare pentru transformarea energiei mecanice in energie electrica conf. inventie. Detalii privind cele doua faze si franarea sistemul deschis semihibrid: …”

3 - Raspunsul dvs trebuie sa fie de forma : "a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei)” se refera numai la fortele neconservative care actioneaza in camp conservativ, este "adoua Lege a Termodinamicii (legea entropiei)" compatibila cu turbinele gravitationale care functioneaza cu grupuri de forte neconservative [grupuri cu parghii de ordin 0]?. Daca raspunsul Dvs este DA. Raspunsul Dvs trebuie sustinut cu argumente adecvate inventiei. Stiind faptul ca fortele neconservative  si grupurile de forte neconservative sunt DISTINCTE (complet diferite).

Citez un fragment din lucrarea demonstratie grafica de la pag. Nr. 8, care se poate accesa pe linkul mentionat mai sus.
“… Grupurile de forte neconservative vor completa fortele neconservative cunoscute pana acum: forța de frecare, forțele de contact, forța de tensiune și rezistența la mișcare a aerului. Forțe conservative sunt: forta de gravitatie, forta electromagnetica, forta elastica etc. Fortele de contact direct: la frecare, la intindere, la arcuri etc. Fortele de contact
la distanta: forta gravitationala, electrica si magnetica …”


Efectul entropiei la cele 8 forte NECONSERVATIVE (cu castig de energie aproape gratuit) este descris si dovedit cu calcule la ambele faze in lucrarile care sustin inventia. La grupurile cu forte NECONSERVATIVE nu se masoara entropia si nu are o formula proprie. Entropia se controleaza 99.9%, in afara sistemului deschis semihibrid: prin multiplicator si cele doua generatoare, precum si prin cel putin 3 generatoare de puteri diferite (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, conf. inventie.
 
IliescuData: Duminică, 2015-01-11, 2:19 PM | Mesaj # 224
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 86
Status: Offline
Citat sabau ()
Am raspuns la aceasta intrebare inclusiv cu detalii din cele doua linkuri care ati afirmat ca le-ati citit,

Sabau, trebuie sa fii mai atent. Nu ai raspuns inca la intrebare.

Spune din ce motive formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, nu este compatibila cu masinaria ta?

Raspunsul trebuie sa fie de forma : "Formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, nu este compatibila cu masinaria mea pentru ca: motiv1, motiv 2, ... motiv n".

Daca nici in postarea urmatoare nu raspunzi la aceasta intrebare, iti voi adresa alte intrebari. Iar daca nu vrei sa raspunzi la nici una, vor vedea asta toti ceilalti vizitatori.
 
sabauData: Duminică, 2015-01-11, 3:48 PM | Mesaj # 225
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat Iliescu ()
Sabau, trebuie sa fii mai atent. Nu ai raspuns inca la intrebare. Spune din ce motive formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, nu este compatibila cu masinaria ta?

Raspunsul trebuie sa fie de forma : "Formula L = mgh cu care se calculeaza lucrul mecanic efectuat de fortele de greutate la urcarea si coborarea greutatilor, nu este compatibila cu masinaria mea pentru ca: motiv1, motiv 2, ... motiv n".

Daca nici in postarea urmatoare nu raspunzi la aceasta intrebare, iti voi adresa alte intrebari. Iar daca nu vrei sa raspunzi la nici una, vor vedea asta toti ceilalti vizitatori.

Citat sabau ()
Am raspuns la aceasta intrebare inclusiv cu detalii din cele doua linkuri care ati afirmat ca le-ati citit, acum este randul dvs sa raspundeti la cel mult 3 intrebari (raspunsuri care indiect rezolva partial si intrebarea dvs):

Raspuns sabau: daca doriti sa continuati discutia raspundeti la mesajul # 238 de la aceasta tema, daca nu raspundeti inseamna ca nu intelegeti inventia sau nu ati citit mailurile cum ati afirmat, daca le cititi probabil veti fi in stare sa raspundeti adecvat inventiei.

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

Referitor la.

Citat Iliescu ()
Daca nici in postarea urmatoare nu raspunzi la aceasta intrebare, iti voi adresa alte intrebari. Iar daca nu vrei sa raspunzi la nici una, vor vedea asta toti ceilalti vizitatori.

Raspuns sabau,
pana nu raspundeti la mesajul # 238 nu se comenteaza altceva sau recunoaste faptul ca nu esti in stare sa raspunzi.

Daca aveti nelamuri la teorie si calcule postati fiecare calcul sau propozitie (fragment) presupus GRESIT, analizati in mod minutios presupusa gresala, pentru a scoate in evidenta fiecare PRESUPUSA ineptie, si motivati cu argumente fiecare PRESUPUSA prostie, daca nu o faceti dovediti faptul ca nu puteti face operatii de baza precum: adunare, scadere, inmultire si impartire sau nu intelegeti teoria inventiei si structura ei de reziztenta.

Daca nu raspundeti la mesajul # 238 adecvat inventiei, dovediti si faptul ca TEORIA mentionata pe forum nu o intelegeti sau sunteti ancorat intr-o gandire mecanicista, blocata in legile lui Newton, precum si in a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei).

Dle Iliescu,
daca nu raspundeti la mesajul # 238 de la aceasta tema (adecvat inventiei) vizitatorii acestui forum vor constata faptul ca nu intelegeti inventia si cele 4 legitati noi in fizica.
 
Forum » Turbina Gravitationala » Legea excentricitaţii permanente » Excentricitate permanenta (Excentricitate permanenta)
Căutare: