Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Arhiva - doar pentru citit
Moderatorul forumului: sabau  
Forum » Turbina Gravitationala » Legea excentricitaţii permanente » Excentricitate permanenta (Excentricitate permanenta)
Excentricitate permanenta
sabauData: Joi, 2014-08-14, 6:53 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Excentricitatea permanenta este realizata cu grupuri de forte neconservative, care nu are: un moment al fortei  de sens contrar, pereche actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.
Pentru prima data in era noastra se poate realiza artificial cel putin 2 excentricitati  permanente (si cel putin 3 entitati excentrice) in interiorul unui cerc, acesta afirmatie este dovedita cu inventia mileniului lll. Cele  cel putin 3 entitati ale excentricitaţii permanente actioneaza aidoma unui punct material purtator de masa adimensionala, localizat in interiorul cercului (la infrastructura turbinei gravitationale mixte). Felul in care se poate realiza artificial cel putin 2 excentricitati  permanente si cel putin 3 entitati excentrice in interiorul unui cerc sunt detaliate in :
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....te.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
 
sabauData: Marţi, 2014-12-16, 12:35 PM | Mesaj # 181
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat odragos: Faptul ca esti prost il demonstrezi singur in mod constant.

Raspuns sabau ptr Dl tudor si odragos care intentionat raspunde cu comentarii PUERILE fara argumente.
Citat tudor: domnule Dragos, va propun ceva: sa publicam argumentele noastre in alta parte si sa aducem aici doar citate si linkuri cum face si nenea acesta. Citat partial al Dlui odragos : "… Teoria ta nu poate fi demonstrata cu calcule deoarece in acest caz argumentul devine circularsi nu se accepta asa ceva in stiinta ... bla, bla, bla ..."

Raspuns sabau (ptr tudor si odragas): Chiar va rog deoarece ati poluat suficent acest forum cu vorbe goale, fara argumente, cu valoare NULA. Incercati sa raspundeti cu argumente, adecvat inventiei, la cateva intrebari. Daca raspunsul este NU trebuie sustinut cu argumente adecvate inventiei, chiar PUERILE, daca nu sunt sustinite de argumente fi-vor sterse.

A – constructia metalica a turbinelor gravitationale este cea mai simpla si usor de fabricat dintre toate turbinele: eoliene, hidraulice, termoelectrice, cu abur, cu gaze etc.
1- se poate fabrica sau nu "turbinele gravitationale" conform descriere inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

B – dupa o analiza su mara a teoriei si a schitelor constata faptul ca excentricitatea permanenta exista numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 şi 3 în sens trigonometric, astfel se realizeaza pentru prima data in era noastra artificial: un grup cu 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative, atipice, neconventionale), conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.
Deci legea excentricitatii permanente este dovedita TEORETIC.

2 - se poate realiza excentricitatea permanenta conform descriere inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.
3 - se poate realiza sau nu conform descriere inventie grupuri cu 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative, atipice, neconventionale), conform fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

C – dupa o analiza sumara se constata faptul ca excentricitatea permanenta are 8 forte neconservative deoarece nu are (in sistemul fizic deschis): un moment a fortei desens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamicetc. In acest caz nu se poate respecta legile lui Newton precum si adoua Lege a Termodinamicii (legea entropiei)
Din aceasta cauza este strict necesara Legea I.Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii). Inventia nu incalca legea conservarii energiei deoarece: numai incazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii. E = T + V = constant. (Eeste energia mecanica totală, T este energia cinetica si V este energia potentiala). Deci, legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative. Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general. Inventia utilizeaza pentru functionare numai grupuri cu forte neoconservative.

4 - daca se poate respecta legile lui Newton, legea conservarii energiei precum si a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) in interiorul sistemului semihibrid, la ambele faze stiindu-se faptul ca entropia (energia cinetca) creste la prima faza si descreste (energia cinetica) la faza a doua la grupul celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative) conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2..

D –Orice teorie stiintifica din era noastra, chiar daca nu a fost experimentata se analizeaza de specialistii din domeniu si se fac conemtarii IMPOTRIVA sustinute cu argumente. Dvs nu aveti postate argumente LOGICE impotriva legitatilor
noi in fizica. Dvs ati facut doar comentarii INFANTILE fara FOND care au o valoare NULA.

5 - se poate dezbate public cele 4 legitati noi in fizica: Legea I.SABAU pentru *N*grupuri cu parghii de ordin 0; Legea I.SABAU pentru excentricitatea permanenta; Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.9% si Legea lucrului mecanic multiplu.
 
tudorData: Marţi, 2014-12-16, 1:18 PM | Mesaj # 182
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
ps: nu meritati respectul nimanui si daca nu va schimbati atitudinea veti muri un zero barat si o rusine pentru urmasii dumneavoastra
 
sabauData: Marţi, 2014-12-16, 3:00 PM | Mesaj # 183
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat odragos ()Citat odragos:  "... Atunci cand tu folosesti valoarea de 10.172m nu tii cont de faptul ca aceasta este doar inaltimea greutatii si nu distanta coborata in faza respectiva. ..."
Citat tudor:nu meritati respectul nimanui si daca nu va schimbati atitudinea veti muri un zero barat si o rusine pentru urmasii dumneavoastra.

Raspuns sabau ptr 0dragos si tudor:
dvs
veti muri RATATI si o rusine pentru urmasii dumneavoastra.Nici unul dintre dvs nu a raspuns adecvat inventiei la aliniatele citate mai jos sau la teoria si calculele care sustine inventia, Ati ocolit cu comentarii si afirmatii fara argumente toate subiectele acestor teme. Orice om cu discernamant constata acest lucru daca citeste mesajele.

Citez din mesajele anterioare:

"... -la prima faza avem numai 8 greutati pe circumferinta, in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor la toate ciclurile, si entropia creste conf. inventie si fig. N/2. Cund incepe faza a doua, se ridica o greutate de pe circumferinta inspre centrul turbinei si din aceasta cauza raman numai 7 greutati pe circumferinta in intervalul de cel mult 25% cat dureaza coborarea lor, la toate ciclurile, si entropia descreste conf. inventie si fig. 1. Aceste doua faze se repeta, numai si numai in ciclul cu nr. 8, in tot timpul functionarii turbinei gravitationale la parametrii proiectati, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

-toate greutatile (de la G1 la G8), in ciclul nr. 8, coboara numai si numai h=0.984375m, si se ridica (G8) de pe circumferinta din cadranul IV, de la 275.6 grade, inainte de dreapta CC’ cu 5.6 grade si are o inaltime de aproximativ 0.328m (h=~0.328m), fata de baza turbinei gravitationale. Cand se ridica G8 inspre centrul turbinei are h=0 m (ipotetic). Deci cand se ridica G8 inspre centrul turbinei, cele 7 greutati de pe circumferinta coboara in continuare odata cu turbina si intervalul de cel mult 25% (cele 5.6 grade) si consuma (parcurge distanta) inaltimea de ~0.328m, care este de la faza a doua, conf. inventie si fig. 1. Cele 7 greutati aflate pe circumferinta au o inaltime medie de 1.5m (10.5/7 = 1.5m). La prima faza cele 8 greutati coboara numai h=10.172m (10.5m - 0.328m = 10.172m).

-in momentul cand cele 7 greutati cobora, si consuma (parcurge distanta) inaltimea de h = ~0.328m, in intervalul de timp in care se produce faza a doua din ciclu de cel mult 25%  In acelasi interval de timp de cel mult 25% se ridica de pe circumferinta si greutatea G8 in centrul turbinei, conf. inv. si fig. 1. Cand ajunge greutatea G8 in centrul turbinei, in acelasi moment incepe alt ciclu cu 8 greutati pe circumferinta si urmeaza a se ridica greutatea G7 inspre centrul turbinei. In consecinta cand greutatea G7 ajunge in apropierea celor 275.6 grade, si se afla la altitudinea minima urmeaza sa se ridice inspre centrul turbinei, conf. inventie si fig. 1. Conf. celor redactate mai sus nucio greutate (de la G1 la G8), in ciclul nr. 8, nu coboara pana la *0* m.

-in concluzie un CICLU complet are 2 intervale diferite (cu doua faze distincte) si indifferent de unde se ridica cele doua greutati, la faza a doua, inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul C, intervalul de 25%, se respecta cu strictete, indiferent de diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială şi cea finală la cele 7 inaltimi, deoarece in ciclul cu nr. 8 in intervalul de 25% se ridica greutatea G8’ in centrul turbinei, conf. inv. si fig. 1, datorita unei entropii controlate conf. inventie.

Pana nu se lamureste cele 4 aliniate nu se comenteaza altceva. Se discuta la fiecare mesaj numai un aliniat. Cele 4 aliniate dovedesc afirmatiile dvs GRESITE cu TEORIE si CALCULE ptr  h=10.172 m.
Toate calculele privind h=10.172 m sunt redactate in lucrarea demonstratie grafica, link:

[size=9]http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....e] ..."
 
tudorData: Marţi, 2014-12-16, 3:11 PM | Mesaj # 184
Colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 185
Status: Offline
Citat sabau ()
Injurii sunt cuvintele cu care ati raspuns la mesajul meu: m-ati facut IDIOT cu afirmatii fara argumente care au o valoare NULA. Acest mesaj sa fie ultimul in legatura cu acest incident, comentariile dvs sa fie cu argumente strict la subiect

Afirmatiile citate din mesajul # 183 nu sunt INJURII, sunt constatari la comentariile dvs fara fond pe langa inventie si va solicitam sa dovediti ce afirmati,

daca numiti injurii doar ce spun altii nu si injuriile dumneavoastra atunci sunteti un mare ipocrit si nu are rost sa mai discut cu un asemenea specimen de neom incult si idiot cum sunteti

va anunt ca referirea dumneavoastra la capacitatea mea mentala este injurioasa si din aceasta cauza vam raspuns la fel eu am avut bunul simt sa va pun intrebari sa inteleg ce vreti sa spuneti cu idioteniile dumneavoastra fara sa va insult si pentru ca vau deranjat intrebarile a-ti inceput cu injuriile si cu modficarea mesajelor ca un las lipsit de onestitate

sa va fie rusine si dumneavoastra si restului familiei dumneavoastra care va permite sa o faceti de rusine in acest fel

voi mai continua discutiile aici doar daca va cereti scuze pentru modul in care vati purtat cu mine, altfel sa ramaneti sanatos cu nimicnicia dumneavoastra si cu incultura dumneavoastra de neom needucat si nesimtit


ps: nu meritati respectul nimanui si daca nu va schimbati atitudinea veti muri un zero barat si o rusine pentru urmasii dumneavoastra
 
sabauData: Marţi, 2014-12-16, 3:16 PM | Mesaj # 185
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat odragos: Ioan, Esti prost. Asta nu este o insulta, doar o constatare. Nu te vei supara, nu? 

Raspuns sabau: daca nu dovedesti cu argumente adecvate invetiei esti un mare MINCINOS. 

Puteti incepe cu argumente pertinente sa dovediti cine este PROST. Incepeti cu lucrarea demonstratie grafica link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html 

Daca nu va depaseste capacitatea mentala citati orice propozitie (fragment sau calcule) din  lucrarea demonstratie grafica, analizati in mod minutios fragmentul sau calculele pe care nu le intelegeti sau presupuneti ca sunt ERONATE, pentru a scoate in evidenta fiecare PRESUPUSA gresala, si motivati cu argumente CLARE si logice, daca nu o faceti dovediti faptul ca teoria inventiei va depaseste. 

Caci eu am dovedit faptul ca sunteti un PROST denigrator in *exemplu*postat si pe forum: 
http://ecosapiens.ro/forum....t-53356 / 

Fragmente create de: dr. ing. 0dragos 
“… Nivelul meu de inteligenta si de pregatire tehnica ma plaseaza cu siguranta intr-un top al celor mai avizati 1% oameni din Romania (probabil si din lume) care ar putea sa decida daca "inventia" dv. functioneaza sau nu …” 

“…Cu dl. Ioan nu se poate discuta, eu de exemplu sunt doctor-inginer absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica din UPB. Presupun ca dl. Ioan sufera de vreo afectiune psihica sau neurologica care il impiedica sa reactioneze normal”
 

“… OK: ineptia/prostia/eroarea vine din proasta ta cunoastere a notiunilor pe care le utilizezi. Tu nu ai grup de parghii ci grup de manivele. Alea nu sunt parghii ci manivele. N-am ce calcule sa analizez aici. Eroarea este atat de flagranta incat nu are rost. Orice imbecil de ajutor de strungar observa asta. ..." 

Raspuns ioan: 
Dle dr. ing. 0dragos, 
ineptia/prostia/eroarea este in capul dvs deoarece: 

-un grup de manivele cu acelasi punct de sprijin conf. inventiei, fig. 1 si fig. N/2, ar fi INFERIOR oricarui *Perpetuum mobile*, cunoscut pana in PREZENT.
 

Diferenta dintre grupul de manivele si *Perpetuummobile autoalimentat* este CEL PUTIN ca dintre PAMANT si orice stea care este la o distanta de ani-lumina (deTerra), pentru ca: 

-grupul de manivele cu acelasi punct de sprijin conf. inventiei, fig. 1 si fig. N/2 trebuie sa aiba 16 manivele. 

-cele 16 manivele fi-vor conf. inventie 8 manivele in cadranele 1 si 2 iar celelalte 8 in cadranele 3 si 4 in sens trigonometric. 

-cele 16 manivele fi-vor in echilibru dinamic determinat de doua grupuri de forte opuse care se desfasoara cu aceeasi intensitate in toate cele 4 cadrane in sens trigonometric. 

-in concluzie cele 16 forte fi-vor intr-un sistem inchis, in toate cadranele I, II, III si IV in sens trigonometric, si nu are nicio excentricitate. 

-deci am DEMONSTRAT faptul ca nu intelegeti inventia si nu sunteti CAPABIL sa realizati nici la nivel de IDEE o COMPARATIE corecta intre *perpetuum mobile*, cunoscute pana in anul 2013 si *Perpetuum mobile autoalimentat*
 

Astept de la dvs sa va sustineti *PROSTIA* celor 16 manivele in mesajul urmator deoarece pe celelalte forumuri nu ati facut-o.
 
odragosData: Marţi, 2014-12-16, 4:56 PM | Mesaj # 186
Locotenent colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 113
Status: Offline
Tu, nu cunosti fizica. Punct!
Mai intai demonstreaza-ne tu ca o cunosti si pe urma sa ne tii predici.

Incepe cu elementele de baza:
1. Definitia fortei.
2. Definitia lucrului mecanic si formula lui.
3. Definitia lucrului mecanic al fortei gravitationale si formula lui. Definirea masei si greutatii.
4. Definitia drumului inchis.
(bla, bla, bala)

[SPAM]
 
sabauData: Marţi, 2014-12-16, 5:21 PM | Mesaj # 187
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat odragos: Nu exista nici o legatura intre "energia consumata de multiplicator si generatoare" si "inaltimile medii"... Nu exista nici o justificare pentru utilizarea unor inaltimi medii in locul distantei parcurse de fiecare greutate.

Raspuns sabau: inventatorul foloseste calculele pentru a demonstra TEORIA si fezabilitatea INVENTIEI.

Dovediti ce afirmati in citatul de mai sus deoarece calculele postate mai jos dovedesc calculele dvs neadecvate inventiei.

Atentie! Numai conf. inventie este o legatua indisolubila intre multiplicator si cele (2 + 3) = ~5 generatoare si inaltimile medii.

Pentru ca: prima data in era noastra se cupleaza direct
 la turbina gravitationala ~3 generatoare pentru a frana turbina cu castig de energie electrica, conf. inventie.

Dle odragos: comentariile cu vorbe goale fara fond sunt NULE. Incearca sa raspunzi cu argumente logice numai la subiect.

Formula L=mgh nu include si energia consumata de multiplicator si generatoare, din aceasta cauza sunt necesare inaltimile medii care se pot accesa pe link:http:  //gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html
Citat odragos: Calculul energiei cedate de cele 7 greutati care coboara in faza a doua
EG1'=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(9.516[m]-9.187[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*0.329[m]=25819.92
EG2'=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(8.203[m]-7.875[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*0.328[m]=25741.44
EG3'=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(6.891[m]-6.563[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*0.328[m]=25741.44
EG4'=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(5.579[m]-5.251[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*0.328[m]=25741.44
EG5'=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(4.267[m]-3.938[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*0.329[m]=25819.92
EG6'=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(2.955[m]-2.625[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*0.33[m]=25898.4
EG7'=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(1.641[m]-1.312[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*0.329[m]=25819.92
Calculul energiei consumata din reteaua electrica pentru a urca cele doua greutati in faza a doua
EG8'=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(0[m]-5.25[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*-5.25[m]=-412020
EG8''=8000[kg]*9.81[m/s^2]*(5.25[m]-10.5[m])=8000[kg]*9.81[m/s^2]*-5.25[m]=-412020

Raspuns Sabau: calcule la FAZA A DOUA, adecvate inventiei mileniului III.
1 – sunt cuplate la arborele turbinei multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.
2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.

3 –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara. Cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc).


Cand se ridica G8 inspre centrul turbinei, cele 7 greutaticoboara in continuare si intervalul de cel mult 25% (cele 5.6 grade) si parcurge inaltimea de ~0.328m, care este de la faza a doua, conf. inventie. Cele 7 greutati au o inaltime medie de 1.5m (10.5/7=1.5m). In momentul cand cele 7 greutati cobora, si consuma inaltimea de h = ~0.328m si intervalul de
timp in care se produce faza a doua din ciclu, in acelasi interval de timp (de cel mult 25%  se ridica si greutatea G8 in centrul turbinei, conf. fig. 1.

Cand ajunge greutatea G8 in centrul turbinei, in acelasi moment incepe alt ciclu cu 8 greutati pe circumferinta si urmeaza a se ridica greutatea G7 inspre centrul turbinei.


Energia cedata de cele 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, este de: 8000(kg)*1.5(m)*7(buc)*9.8 = 823200J. Inaltimea medie la cele 7 inaltimi este de 1.5m (10.5/7=1.5). Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2 = 5.25).

Se face diferenta si rezulta:
  la prima faza conf. inventie si fig. N/2 [8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8] = 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT. Castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu. Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice.
Rog raspunsul dvs sa fie cu ARGUMENTE la fiecare aliniat din acest mesaj si voi raspunde cu CONTRAargumente.
 
odragosData: Marţi, 2014-12-16, 5:43 PM | Mesaj # 188
Locotenent colonel
Grup: Blocat
Mesaje: 113
Status: Offline
Tu, nu cunosti fizica. Punct!
Mai intai demonstreaza-ne tu ca o cunosti si pe urma sa ne tii predici.

Incepe cu elementele de baza:
1. Definitia fortei.
2. Definitia lucrului mecanic si formula lui.
3. Definitia lucrului mecanic al fortei gravitationale si formula lui. Definirea masei si greutatii.
4. Definitia drumului inchis.


Raspuns Ioan Sabau: 
de peste 4 ani denigrezi inventia si inventatorul.
De peste 4 ani nu ai reusit sa dovedesti nimic din afirmatiile INFANTILE postate pe diverse forumuri.
De peste 4 ani nu ai reusit sa desfintezi cu argumente structura de rezistenta a inventiei:
-LegeaI.SABAU pentru *N*grupuri cu parghii de ordin 0
- LegeaI.SABAU pentru excentricitatea permanenta
- Legea I.Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.9%
-Legealucrului mecanic multiplu.


Dle Dr. ing. 0dragos cu formula L=mgh se poate calcula cele doua faze DISTINCTE, numai cu inaltimi medii, deoarece formula lucrului mecanic nu include si varianta in care greutatile aflate in camp gravitational sunt franate pe drumul parcurs de alte forte (multiplicator, generatoare etc).

Orice specialist (mediocru) care a citit lucrarile care sustin inventia stie faptul ca forta de gravitatie (forta conservativa din afara sistemului) actioneaza cele 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative din interiorul sistemului) care actioneaza in afara sistemului deschis semihibrid un multiplicator si doua generatoare, precum si in interiorul sistemul deschis semihibrid actioneaza alte ~3 generatoare.

Energia cinetica (efectul entropiei conf. inventiei) a celor 8 greutatib localizate pe circumferinta nu se disipa (pierde) deoarece se cupleaza si se decupleaza cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30 (diametrul exterior al infrastructurii turbinei gravitationale mixte), pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminueaza acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm).


Dle dr ing 0dragos,
aveti teoria si calculele in linkul redactat mai jos postati fiecare calcul sau fragment presupus GRESIT, analizati
in mod minutios presupusa gresala, pentru a scoate in evidenta fiecare PRESUPUSA ineptie, si motivati cu argumente clare si logice fiecare PRESUPUSA prostie, daca nu o faceti dovediti faptul ca nu intelegeti inventia sau va dopaseste capacitatea mentala sau sunteti un denigrator.


Legitatile noi mentionate mai sus sunt descrise partial si in lucrarea demonstratie grafica link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html
 
dragostabascoData: Marţi, 2014-12-16, 8:54 PM | Mesaj # 189
Maior
Grup: Utilizatori
Mesaje: 90
Status: Offline
Acum ca ti-ai blocat unicii 2 utilizatori cu care discutai, sunt foarte curios sa vad ce o sa faci.
Presupun ca o sa porti discutii de unul singur sau o sa iti inventezi un prieten imaginar ca sa nu iti moara blogul de plictiseala.
 
sabauData: Miercuri, 2014-12-17, 1:02 AM | Mesaj # 190
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco:
Acum ca ti-ai blocat unicii 2 utilizatori cu care discutai, sunt foarte curios sa vad ce o sa faci. Presupun ca o sa porti discutii de unul singur sau o sa iti inventezi un prieten imaginar ca sa nu iti moara blogul de plictiseala

Raspuns ioan sabau:
pana nu ati postat dvs si tudor (posibil sceeasi persoana), comentariile au fost numai la subiect cu argumente. Puteti verifica mesajele.

Dvs la inceput ati inceput cu intrebari si raspunsuri la subiect. Cand se apropia de final subiectele propuse chiar de dvs l-ati evitat de ce?

Dupa 4 ani de denigrare fara argumente fi-va cazul sa dezbatem numai calculele noastre la faza a doua fiecare cu argumentele sale.

Cele 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative) rezolva energia viitorului. Dvs afirmati ca este o prostie sau un grup de manivele.

Incercati sa dovediti cu afirmati clare numai si numai cu argumente fara INJURII si paticip cu placere la dezbatere.


Postez pentru toti utilizatorii acestui forum pentru dezbatere publica numai calcule la FAZA A DOUA, adecvate inventiei.

Daca nu este pierdere de energie la faza a doua inventia fi-va fezabila (si viceversa).

1 – sunt cuplate la arborele turbinei grevitationale multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare.

2 –se ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.

A –se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara. Cele 2 greutati sunt ridicate cu energie electrica din afara sistemului deschis si nu afecteaza in niciun fel cele 7 greutati care coboara, in acelasi interval de timp in faza a doua, deoarece intre ele nu exista interactiune (ambele operatii, in faza a doua, au actiune distincta si nu se influenteaza reciproc).

B-Cand se ridica G8 inspre centrul turbinei, cele 7 greutaticoboara in continuare si intervalul de cel mult 25% (cele 5.6 grade) si parcurge inaltimea de ~0.328m, care este de la faza a doua, conf. inventie. Cele 7 greutati au o inaltime medie de 1.5m (10.5/7=1.5m). In momentul cand cele 7 greutati cobora, si consuma inaltimea de h = ~0.328m si intervalul de
timp in care se produce faza a doua din ciclu, in acelasi interval de timp (de cel mult 25%  se ridica si greutatea G8 in centrul turbinei, conf. fig. 1.

C-Cand ajunge greutatea G8 in centrul turbinei, in acelasi moment incepe alt ciclu cu 8 greutati pe circumferinta si urmeaza a se ridica greutatea G7 inspre centrul turbinei.


D-Energia cedata de cele 7 greutati, conf. inventie si fig. 1, este de: 8000(kg)*1.5(m)*7(buc)*9.8 = 823200J. Inaltimea medie la cele 7 inaltimi este de 1.5m (10.5/7=1.5). Energia pierduta (consumata) de cele 2 greutati care se ridica conf. inventie si fig. 1, este de: 16000(kg)*5.25(m)*9.8 = 823200J. Inaltimea celor doua greutati este de 10.5m (10.5/2 = 5.25).

-Se face diferenta si rezulta: la prima faza conf. inventie si fig. N/2 [
8000(kg)*5.74875(m)*8(buc)*9.8] = 3605616J – 823200J = 2782416J castig continuu GRATUIT. Castigul gratuit de lucru mecanic este ~2700000J in tot timpul functionarii, la fiecare ciclu. Acest castig de energie (lucru mecanic) de 2700000J este si ratia progresiei aritmetice.

Rog raspunsul dvs sa fie cu ARGUMENTE numai la cate un aliniat din acest mesaj si voi raspunde cu placere.

Astept o confruntare corecta si fara sa abandonati (evitati, ocoliti etc) cele 4 aliniate din acest masaj
 
alexData: Miercuri, 2014-12-17, 3:31 PM | Mesaj # 191
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 75
Status: Offline
Deosebirile dintre excentricitate si excentricitatea permanenta conforminventive?
 
sabauData: Joi, 2014-12-18, 8:00 PM | Mesaj # 192
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat alex ()
Deosebirile dintre excentricitate si excentricitatea permanenta conform inventie?

Pentru a intelege deosebirile dintre excentricitate si excentricitatea permanenta conf. inventie este necesar cateva cuvinte despre excentricitatea lui Johannes Kepler

Pentru o orbita perfect circulara excentricitatea este zero. In anul 1601, Johannes Kepler a determinat ca orbitele planetelor au forma eliptica, și nu formă circulara, asa cum se crezuse pana atunci.

Astronomul german Johannes Kepler, a utilizat observatiile facute de inaintasi si in special ale astronomului danez Tycho Brahe asupra orbitei planetei Marte. Deci, Kepler a realizat *Legile lui Kepler* folosind un fenomen natural.

Ioan Sabau, dupa ~400 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului III care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul si in exteriorul unui cerc.

Ioan Sabau fara licenta a folosit propriile creatii pentru a face Legile I.SABAU pentru *excentricitatea permanenta*.

Deci deosebirile dintre excentricitate si excentricitatea permanenta conf. inventie au fost redactate sumar mai sus, pentru detalii, link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%....te.html
 
georgeData: Vineri, 2014-12-19, 11:37 AM | Mesaj # 193
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 56
Status: Offline
Citat sabau ()
Ioan Sabau fara licenta a folosit propriile creatii pentru a face Legile I.SABAU pentru *excentricitatea permanenta*.

unde ati publicat lucrarile dvs?
 
sabauData: Vineri, 2014-12-19, 4:04 PM | Mesaj # 194
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat george ()
unde ati publicat lucrarile dvs?

Dle george,
in toate domeniile se doreste de fiecare specialist sa aiba cat mai multe parghii pentru a rezolva problemele majore cu
care se confrunta in domeniul lui de activitate. In prezent (din anul 1993) exista cele ~8 parghii de ordin 0 si de ordin 1, in domeniul mecanicii sustinute cu 4 legitati noi in fizica:

-Legea I.SABAU pentru*N* grupuri cu parghii de ordin 0
-Legea I.SABAU pentru excentricitatea permanenta
-Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.9%
-Legea lucrului mecanic multiplu.

Aceste 4 legitati noi
 sunt minimalizate si evaluate numai de pseudo-specialisti, inclusiv de la Academia Romana (si de la EUROQUALROM, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti etc., din România), fara argumente adecvate inventiei.

Dovedesc cela afirmate mai sus cu LINK: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html
 
sabauData: Vineri, 2014-12-19, 7:24 PM | Mesaj # 195
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat dragostabasco: Adica le-a publicat pe website-ul lui personal pentru ca specialistii au ras de el. Nu a publicat nimic in nici o revista stiintifica de specialitate.

Dovedeste care specialisti au ras, posteaza-le comentariile INFANTILE aidoma celor postate de dvs.

Si dvs radeti de inventia mileniului III desi n-o intelegeti ...

Citez in masajul urmator dovoada faptului ca  nu intelegeti inventia si nu sunteti CAPABIL sa realizati nici la nivel de IDEE o COMPARATIE corecta intre *perpetuum mobile*, cunoscute pana in anul 2014 si *Perpetuum mobile autoalimentat*


Citez mesajul # 205 la care faci referire:

Citat george ()
unde ati publicat lucrarile dvs?
Dle george,
in toate domeniile se doreste de fiecare specialist sa aiba cat mai multe parghii pentru a rezolva problemele majore cu care se confrunta in domeniul lui de activitate. In prezent (din anul 1993) exista cele ~8 parghii de ordin 0 si de ordin 1, in domeniul mecanicii sustinute cu 4 legitati noi in fizica:


-Legea I.SABAU pentru*N* grupuri cu parghii de ordin 0
-Legea I.SABAU pentru excentricitatea permanenta
-Legea I. Sabau pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.9%
-Legea lucrului mecanic multiplu.

Aceste 4 legitati noi
 sunt minimalizate si evaluate numai de pseudo-specialisti, inclusiv de la Academia Romana (si de la EUROQUALROM, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti etc., din România), fara argumente adecvate inventiei.

Dovedesc cela afirmate mai sus cu LINK: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html

Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca unii pseudo-specialisti asijderi dvs nu au vrut sa publice lucrarile iar ACADEMIA Romana care trebuia sa le popularizeze sau sa le DESFIINTEZE cu argumente adecvate inventiei nu a facut nimic din anul 2002 pana in prezent.

Acest lucru dovedeste faptul ca ACADEMIA Romana nu este in stare sau nu vrea sa analizeze lucrarile mentionate mai sus.
 
Forum » Turbina Gravitationala » Legea excentricitaţii permanente » Excentricitate permanenta (Excentricitate permanenta)
Căutare: