Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Arhiva - doar pentru citit
Forum » Turbina Gravitationala » Raspuns pentru dr. ing. odragos » Raspuns pentru Dr. ing. odragos (Raspunsul dovedeste ineptia sau nemernicia denigratorilor.)
Raspuns pentru Dr. ing. odragos
sabauData: Vineri, 2018-06-08, 10:38 AM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Dle Dr. ing. Odragos,alias:
antiprostieantisabau, iongamalie64, oanceadragos002 etc.

Citez cateva din opiniile acestui pseudo-specialist *Dr.ing. 0dragos*, papagal licentiat cu doctorat (…) sau este un denigrator cu motivatii oculte.

Acest  pseudo-specialist sau denigrator nu poate sa faca, sau intentionat nu vrea sa faca, o CORELATIE intre ceea ce a invatat si descoperirile recente inclusiv grupurile de forte
NECONSERVATIVE (grupuri cu parghii fara brat scurt) controlate 99.9%, noutate in fizica.


Acest  pseudo-specialist, denigreaza inventia de peste 7 ani cu comentarii PUERILE incompatibile cu inventia mileniului III. Fragmente create de pseudo-specialistul *Dr. ing. 0dragos*

“Domnule Ioan! Nivelul meu de inteligenta si de pregatire tehnica ma plaseaza cu siguranta intr-un top al celor mai avizati 1% oameni din Romania (probabil si din lume) care ar putea sa decida daca "inventia" dv. functioneaza sau nu "…

“…Cu dl. Ioan nu se poate discuta, eu de exemplu sunt doctor-inginer absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica din UPB. Presupun ca dl. Ioan sufera de vreo afectiune psihica sau neurologica
care il impiedica sa reactioneze normal ..."

“… OK: ineptia/prostia/eroarea vine din proasta ta cunoastere a notiunilor pe care le utilizezi. Tu nu ai grup de parghii ci grup de manivele. Alea nu sunt parghii ci manivele. N-am ce calcule sa analizez aici. Eroarea este atat de flagranta incat nu are rost. Orice imbecil de ajutor de strungar observa asta.

Raspuns ioan:
Dle dr. ing. 0dragos,
ineptia/prostia/eroarea este in capul dvs deoarece:


-un grup de manivele cu acelasi punct de sprijin conf. inventiei, fig. 1 si fig. N/2, ar fi INFERIOR oricarui *Perpetuum mobile*, cunoscut pana in PREZENT.


Diferenta dintre grupul de manivele si *Perpetuum mobile autoalimentat* este CEL PUTIN ca dintre *PAMANT si orice stea care este la o distanta de ani-lumina (deTerra)*, pentru ca:

-grupul de manivele cu acelasi punct de sprijin conf. inventiei, fig. 1 si fig. N/2 trebuie sa aiba 16 manivele.

-cele 16 manivele fi-vor conf. inventie 8 manivele in cadranele 1 si 2 iar celelalte 8 in cadranele 3 si 4 in sens trigonometric.

-cele 16 manivele fi-vor in echilibru dinamic determinat de doua grupuri de forte opuse care se desfasoara cu aceeasi intensitate in toate cele 4 cadrane in sens trigonometric.

-in concluzie cele 16 forte fi-vor intr-un sistem inchis, si nu are nicio excentricitate.

Deci am DEMONSTRAT faptul ca nu intelegeti inventia si nu sunteti capabil sa realizati nici la nivel de IDEE o COMPARATIE corecta intre *Perpetuum mobile*, cunoscute pana in anul 1993 si Turbinele gravitationale care sunt *Perpetuum mobile autoalimentate de speta a patra*, inregistrate la OSIM din anul 1993.

SI raspunsurile denigratorilor, si ale inventatorului, se posteaza la temele care nu sunt blocate.


Mesajul a fost editat de către sabau - Sâmbătă, 2018-06-09, 8:35 AM
 
sabauData: Vineri, 2018-06-08, 11:37 AM | Mesaj # 2
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Data:Vineri, 2014-11-21, 8:23 PM | Mesaj # 49
Citat odragos
Daca nu exista o formula a entropiei, de unde stiti ca este controlata 99,9% si nu 90% sau doar 40%? Cum ati calculat
sau masurat aceasta valoare de 99,9%? Cum putem sa verificam noi aceasta valoare daca nu exista o formula? Putem masura cumva entropia? Daca da, care este unitatea de masura a acesteia? Exista un aparat de masurare a entropiei?

Raspunsul inventatorului: citez din lucrarea *Demonstratie grafica* cateva fragmente de la paginile Nr. 8, 9 si 12, link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonst....ca.html

“.. Definitie: Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), are legaturi exterioare (deschise)
si interioare (inchise) cu interacţiuni intre cele 2 subsisteme ale fiecarui ciclu (izolate numai in legaturacu entropia), cu parametrii variabili, cu entropia crescuta la prima faza si entropia descrescuta la faza a doua, ambele controlate 99.9%, astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului la valoarea parametrilor proiectati.


Conform inventie entropia contolata nu are o formula proprie, la fiecare faza se realizeaza calcule energetice separate si din prima faza se scade cele doua greurati care se ridica la faza a doua. Castigul de energie (lucru mecanic GRATUIT) este cedat la multiplicatorul de turatie si celor doua generatoare pentru transformarea energiei mecanice in energie electrica aproape GRATUITA conf. inventie. Cateva detalii privind cele doua faze si franarea sistemul deschis semihibrid:

-La prima faza, cand incepe ciclul avem o expansiune a entropiei care la finalul primei faze atinge apogeul expansiuni.

-Cand incepe faza a doua incepe recesiunea entropiei care la finalul ciclului si a fazei a doua are o stare de echilibru aidoma ca la inceput de ciclu, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati. La sistemul deschis al celor 8 fortene conservative (8 parghii fara brat scurt), conf. inventie, la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri avem stari intermediare de echilibru, deoarece:

-Schimbarile de stare, la fiecare ciclu,se petrece la ambele faze (distincte) intr-un timp finit.

-La prima faza avem 8 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile, si entropia creste in intervalul de ~75% cat dureaza coborarea greutatilorconf. fig N/2, cu castig de energie electrica, fiindca aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca cele 8 greutati de pe circumferinta, datorita vitezei de rotatie influenteaza bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii care interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei care transmite miscarea de rotatie la multiplicator si cele 2 generatoare.

-La faza a doua avem numai 7 greutati pe circumferinta, la toate ciclurile, si entropia descreste cu castig de energie electrica deoarece: si la a doua faza in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea celor 2greutati conf. inventiei si fig. 1, sistemul deschis a celor 7 parghii, interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei care transmite miscarea de rotatie la multiplicator si cele 2
generatoare. In aceeasi perioada de timp se
 franeaza turbina cu castig de energie,prin cuplarea a cel putin 3 generatoare (cu puteri diferite) pe poz. 2.1/e, conf.inventie.


-Conform inventie avem o stare initială de echilibru la inceput de ciclu si o stare finala de echilibru la finalul ciclului, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

“… Sistemul deschis semihibrid (este un sistem hibrid atipic), al celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative) are in interiorul lui un sistem izolat (inchis numai in legatura cuentropia) si in exteriorul sistemului este deschis. Deci cele 8 parghii de ordin 0 (8 parghii fara brat scurt), in exteriorul sistemului fi-va deschis si in interior este izolat (inchis), cu toate ca structura interactiunilor energetice se modifica pe parcursul fiecarui ciclu la ambele faze, cu castig de energie (lucru mecanic gratuit)…

“… Momentele de expansiune a entropiei,la prima faza si recesiunea entropiei la faza a doua sunt controlate 99.9% de un sistem de comanda si control automat conf. unei proceduri clasice (adaptat la inventie), astfel incat valorile entropiei la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri (la inceput de ciclu si la sfarsitul ciclului) sa fie cu o variatie de entropie a sistemului
la valoarea parametrilor proiectati …

“… La fiecare ciclu avem doua faze distincte care se repeta in tot timpul functionarii turbinei
gravitationale si sunt strict necesare atat la functionare precum si la calcule.
Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca turbina gravitationala foloseste forta de gravitatie, din exteriorul sistemul fizic deschis (semihibrid) al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0) si transforma lucrul mecanic produs in exteriorul  sistemul fizic deschis (semihibrid) al celor 8 forte neconservative de catre multiplicatorul de turatie,  cele doua generatoare. Rezulta faptul ca in interorul sistemului deschis semihibrid se produce lucru mecanic (energie) datorita momentelor de expansiune a entropiei, la prima faza si recesiunea entropiei la faza a doua care sunt controlate 99.9% de un sistem de comanda si control automat, care in aceeasi perioada de timp monitorizeaza multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare si comanda franarea turbini la faza a doua, cu castig de energie, prin cuplarea a cel putin 3 generatoare pe poz. 2.1/e, conf. inventie.

“… La toate tipurile de turbine gravitationale, sintagma “Constanta fizica a ciclului” inseamna faptul ca se realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse prin entropie controlata” la fiecare ciclu, la fiecare faza distincta, deoarece  avem o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil, continuu in aceeasi ordine, la ambele faze.

Constanta fizica a ciclului include un ciclu complet (indiferent de tipul turbinei) care are o succesiune cu fenomene si manifestari care se produc in cadrul unui proces repetabil, in aceeasi ordine, la ambele faze si numai asfel nu se permite o estensie a entropiei peste parametrii proiectati. Toate tipurile de turbine gravitationale la una rot/min are 16 cicluri.

“… Toate ciclurile fiind IDENTICE,rezulta faptul ca in timpul functionarii turbina gravitationala are o viteza de rotatie OSCILANTA, intre limite constante datorita faptului ca toate turbinele gravitationale are in fiecare cheson drum inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.

De unde rezulta faptul ca fiecare cheson(cu cele doua greutati, conf. inventie) este autonom in raport cu celelalte chesoane si face parte dintr-un sistem deschis, conf. inventie.

SI raspunsurile denigratorilor, si ale inventatorului, se posteaza la temele care nu sunt blocate.


Mesajul a fost editat de către sabau - Vineri, 2018-06-08, 12:55 PM
 
sabauData: Vineri, 2018-06-08, 11:55 AM | Mesaj # 3
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
PROVOCARE pentru DENIGRATORI

SI raspunsurile denigratorilor, si ale inventatorului, se posteaza la temele care nu sunt blocate.


Domnilor denigratori *morisca* de care faceti vorbire are calitatile dovedite in inventie cu teorie si calcule (cine este in STARE sa INFIRME calitatile s-o faca, la fiecare punct, cu comentarii la subiect):

1 –perpetuum mobile autoalimentat are toate cele 8 greutati in cadranele I si IV pe circumferinta sau in cadranele II si III in sens trigonometric, fiind fabricat dintr-un sistem deschis semihibrid realizat cu 8 forte NECONSERVATIVE, care produce oexcentricitate permanenta si roteste turbina gravitationala. Castigul este de ~75% din lucrul mecanic produs de cele 8 greutati conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.

*Perpetuum mobile* are greutatile (intr-un sistem inchis) in toate cadranele I, II, III si IV in sens trigonometric, excentricitatea realizandu-se de ~53% din greutati, c-un castig NESEMNIFICATIV.

Domnilordenigratori anulati cu argumente punctul nr. 1, sau terminati minciunile in
legatua cu inventia.


2 –perpetuum mobile autoalimentat este un sistem deschis semihibrid, si conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu avem forte interne echilibrate, utilizand un grup cu 8 parghii fara brat scurt (8 forte neconservative) acest lucru este dovedit cu teorie si calcule in lucrarile care sustin INVENTIA, si pe link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20....ta.html

Perpetuum mobile este un sistem INCHIS si are forte interne echilibrate.
Domnilordenigratori anulati cu argumente punctul nr. 2, sau terminati minciunile in legatua cu inventia.

3 –perpetuum mobile autoalimentat nu are: UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR.
Perpetuum mobile are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR.

Domnilordenigratori anulati cu argumente punctul nr. 3, sau terminati minciunile in
legatua cu inventia.


4 –perpetuum mobile autoalimentat nu are: pereche ACTIUNE-REACTIUNE.
Perpetuum mobile are pereche ACTIUNE-REACTIUNE.

Domnilor denigratori anulati cu argumente punctul nr. 4, sau terminati minciunile in
legatua cu inventia.


5 –perpetuum mobile autoalimentat realizeaza excentricitatea permanenta care nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.

Si din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mecanic) in exteriorul sistemului deschis semihibrid la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatorul de turatie, si prin intermediul celor doua generatoare produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita.


Perpetuum mobile are un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.
Domnilor denigratori anulati cu argumente punctul nr. 5, sau terminati minciunile in
legatua cu inventia.


6 – perpetuum mobile autoalimentat in tot timpul functionarii se autoalimenteaza din afara sistemului deschis semihibrid a celor 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative), din castigul propriu, din reteaua de distrubutie proprie cu curent electric, conf.inventie.

Perpetuum mobile nu se autoalimenteaza si are un castig de energie NESEMNIFICATIV.
Domnilordenigratori anulati cu argumente punctul nr. 6, sau terminati minciunile in legatua cu inventia.


7 – perpetuum mobile autoalimentat are structura de rezistenta realizata din trei notiuni absolut noi in fizica: cele 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative), lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta.

Perpetuum mobile nu are structura de rezistenta realizata din notiuni noi in fizica …
Domnilor denigratori anulati cu argumente punctul nr. 7, sau terminati minciunile in
legatua cu inventia.


8 – perpetuum mobile autoalimentat foloseste, pentru functionare, un grup cu 8 forte neconservative la care pentru prima data in lume se controleaza entropia ~99.9%.

Perpetuum mobile nu foloseste pentru functionare forte neconservative.
Domnilor denigratori anulati cu argumente punctul nr. 8, sau terminati minciunile in
legatua cu inventia.


Cine poate INFIRMA cele redactate mai sus s-o faca cu argumente si comentarii numai la SUBIECT.

9 – DIFERENTA dintre *perpetuum mobile autoalimentat* si *perpetuum mobile*,
cunoscute pana in anul 2013 este CEL PUTIN ca dintre *PAMANT si SOARE*.


Domnilor denigratori anulati cu argumente si ultima afirmatie, sau terminati minciunile in legatua cu inventia.  Domnilor denigratori descoperiti si dvs un *Perpetuum mobile autoalimentat* si abia dupa aceea prin comparatie puteti constata care valoreaza mai mult.

Perpetuum mobile autoalimentat ca ideee s-a nascut in anul1969, am studiat toate tipurile de perpetuum mobile caci am dorit si eu ca milioane de alti visatori sa realizez un perpetuum mobile de speta  IV (care acum exista, desi este contestat de denigratori cu comentarii PUERILE).

In anul 1970, am inceput acumularea de cunostinte necesare pentru realizarea obiectivului propus, am terminat inventia mileniului III in anul 1993 si am inregistrat lucrarea la OSIM cu nr. 443 din 29.03.1993.

Am finalizat, cu teorie si calcule visul milioanelor de oameni care au incercat si n-au reusit numai si numai pentru faptul ca sau oprit din cercetare si studiu din cauza unor pseudo-specialisti sau a unor papagali licentiati care le minimaliza realizarile cu comentarii INFANTILE si injurii.

Am  realizat si am distrus in anul 1971, din motive subiective, o miniturbina. Miniturbina gravitationala a fost oroata cu cupe, cu dimetrul de ~0.5 m si o latime de ~0.1 m. Aceasta miniturbina foloseste pentru functionare numai forta de gravitatie si produce lucru mecanic gratuit si este
descrisa in lucrarea cu titlul: Perpetuum mobilede speta a patra, link:


http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetu....le.html


Mesajul a fost editat de către sabau - Vineri, 2018-06-08, 12:27 PM
 
Forum » Turbina Gravitationala » Raspuns pentru dr. ing. odragos » Raspuns pentru Dr. ing. odragos (Raspunsul dovedeste ineptia sau nemernicia denigratorilor.)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: