Bine aţi venit, Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Arhiva - doar pentru citit
Forum » Turbina Gravitationala » Avantajele inventiei mileniului 3 » Avantajele inventiei mileniului 3 (Inventia produce energie cu cel mai mic pret din era noastra)
Avantajele inventiei mileniului 3
sabauData: Vineri, 2018-06-08, 8:18 AM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 615
Status: Offline
Citat din: valangjed din Iulie 13, 2017, 09:29:57 a.m.
Mmmmmda!  "... si marmota invelea ciocolata instaniol". "Ioane, tu chiar te iei in serios?" Cum spune domul
"ariel 55": "Un om de stiinta fara simtul umorului ..."

Dle valangjed,
incercati sa dezveliti sau sa-l scoateti de sub staniol mesajul popularizat de autor pe mai multe forumuri inclusiv pe
Facebook, postez mesajul si pentru dvs.


“Licentiatii sau ziaristii de investigatie, debuna-credinta, daca intelege inventia, trebuie s-o popularizeze pentru
bunastarea oamenilor de pe Pamant. Fiindca inventia ne ajuta  la: dezastre naturale, catastrofe economice, incalzirea globala, protecţia mediului etc., prin dezafectarea centralelor nucleare schimbate cu turbine gravitationale, care produce energia viitorului fara poluare cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc., detalii pe link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropi....ta.html

Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape
gratuita, si conform link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie....0..html

Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei desens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative.

Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza cu un sistem deschis cu 8 parghii fara brat scurt, care
interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare, conf. link:

http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual....lu.html

Avantajele inventiei mileniului 3, realizata cu 8 parghiifara brat scurt:

– Inventia produce energie electrica cu cele mai micipreturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului. Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative. Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit.

–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva partial incalzirea globala prin reducerea poluarii pe Terra cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte mari. Inventia rezolva si problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit.

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale,sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina gravitationala are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza si elimina toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale
electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Conf. link:


http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structu....ta.html

Atentie!
Domnilor licentiati in domeniu: proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.

Atentie!
Acum in anul 2017, era robotilor este la inceput de drum. Datorita faptului ca energia electrica fi-va aproape gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Atentie!
Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti. Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia mileniului 3 la nivel mondial. Astfel oamenii nu vor mai muri de foame, de frig etc.

Atentie!
Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai puternice in viitorul apropiat. Dupa implementarea inventiei la nivel mondial se reduce mai mult de ~25% poluarea si incazirea globala fi-va pentru o perioada mult diminuata, la fel si dezastrele naturale"

Raspunsul se poate citi si la forumul Scientia la « Răspuns#1285 : Octombrie 17, 2017, 01:06:25 p.m. »
Si pe link:

http://forum.scientia.ro/index.php/topic,2113.msg67738.html#msg67738

SI raspunsurile denigratorilor, si ale inventatorului, se posteaza la temele care nu sunt blocate.


Mesajul a fost editat de către sabau - Vineri, 2018-06-08, 12:40 PM
 
Forum » Turbina Gravitationala » Avantajele inventiei mileniului 3 » Avantajele inventiei mileniului 3 (Inventia produce energie cu cel mai mic pret din era noastra)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: